hirdetés

Miért éri meg napelemet telepíteni otthonodba?

Napelem telepítés előnyei A villamosenergia-hálózatra visszatápláló napelemes rendszer ésszerű választás, ha szeretnéd rezsiszámlád javára fordítani a napsugarak erejét! Az E.ON tudatos energiavállalatként olyan megoldásokat kínál, mellyel nagy lépést tehetsz egy fenntarthatóbb jövő felé, miközben háztartási kiadásaidat is csökkentheted. Ha szeretnél többet megtudni a lehetőségről, ez a cikk neked szól!
hirdetés

solar panels under blue sky

Melyik közüzemi számlákat tudja csökkenteni a napelem használata?

A rendszer által termelt energiából háztartási áramfogyasztásodat fedezheted, így jelentős összeget faraghatsz le villanyszámládból. Ha pedig ezen felül áramra van szükséged, az ellátás zavartalanul biztosított a hálózatról. Számodra is jó érzés lenne, hogy a reggeli kávédat fenntartható energia segítségével főzheted meg, vagy a számítógépedet a napsugárzásból kinyert energia működteti? Ha a válaszod igen, akkor érdemes belevágnod, légy részese a változásnak, tegyél a környezetért is, hiszen a pluszban termelt energiát az inverterek visszatáplálják a hálózatra.

Napelem használat kényelmi funkciói

Érdemes tudni, hogy ha bármilyen elektromos fűtő berendezést, pl. elektromos kazánt, infrapanelt választasz, a megfelelő rendszermérettel otthonod teljes fűtését megoldhatod kizárólag napelem segítségével. Az egyre melegebbé váló nyári hónapokban a hűtésköltségeket is megtermelheted napelemmel! Ha a korábban használt eszközöket (pl. gázbojler) elektromos megoldásokra cseréled, a gázszámlának is búcsút mondhatsz, és egy csekkel kevesebbet kell befizetned a hónap végén! Ha okosotthonon, elektromos autón gondolkozol, akkor is ideális választás számodra ez a technológia, mely biztosítja a komfortos életstílushoz szükséges mennyiségű energiát.

Amennyiben a rendszer előállítja a számodra elegendő mennyiségű áramot, a villanyszámlával sem kell bajlódnod többé! Sőt, igényelheted, hogy a rendszered által termelt többletenergiát kifizesse a szolgáltató a hatályos jogszabályokkal összhangban, így plusz bevételhez is juthatsz a napelemek által.

hirdetés

Véleményvezér

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo