hirdetés

Már igényelhető a Széchenyi Kártya GO! a Takarékbanknál

A Takarékbank felkészült arra, hogy az új, államilag támogatott Széchenyi Kártya Újraindítási Program termékeivel segítse a vállalkozások működését. A Széchenyi Kártya GO! már igényelhető az ország messze legnagyobb fiókhálózatát működtető hitelintézetnél, amely az SZKP piacvezető banki partnere.
hirdetés

Július elsejétől vált elérhetővé a Széchenyi Kártya Újraindítási Program, amelynek konstrukciói a kiemelt állami támogatásnak köszönhetően a kkv-szektornak továbbra is rendkívül kedvező kamatszint és feltételek mellett kínálnak finanszírozási lehetőségeket. Az Újraindítási Program fő célja, hogy támogassa a hazai vállalkozások fejlesztéseit, beruházásait, illetve segítse a szektor likviditását a pandémiás időszakból való kilábalásban.

A Takarékbank fiókjaiban a legkorábbi időponttól elérhetővé váltak az új konstrukciók, hogy a vállalkozások minél gyorsabban kapjanak segítséget az újrainduláshoz. A hitelintézet szükség esetén átcsoportosítással is készül a várható ügyfélrohamra.

A Takarékbank eddig is meghatározó szerepet játszott a kkv-k finanszírozásában. A Széchenyi Kártya Program piacvezető kereskedelmi banki partnere, a konstrukció bevezetése óta több mint 132 ezer kölcsönszerződést kötött, és mintegy 1200 milliárd forint forrás kihelyezésével segítette a vállalkozások működését, ami 38 százalékos részesedést jelent a hazai pénzügyi piacon. Az Agrár Széchenyi Kártyáknál pedig minden három forintból kettő a Takarékbank közvetítésével jutott el az agrárvállalkozásokhoz. Az SZKP-ben a legnépszerűbb termékek a folyószámlahitelek, de az elmúlt években dinamikusan nőtt a beruházási hitelek igénylése is.

A válság utáni újraindulásnál a kereskedelmi bankokra különösen fontos feladat hárul azzal, hogy megfelelő forrással segítsék a vállalkozások működését. A Takarékbank saját termékei mellett az összes támogatott konstrukciót is kínálja ügyfeleinek a nagyvárosokban és a kisebb településeken egyaránt, és piaci súlyát meghaladó mértékben tervezi növelni hitelkihelyezését, hogy ezzel járuljon hozzá a gazdaság mielőbbi talpraállásához – mondta Vida József, a Takarékbank vezérigazgatója.
hirdetés

Véleményvezér

Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Egy víztároló gátja pusztult el Ukrajnában, aminek következményeként 10 Balatonnyi víznek kell pár óra alatt lefolynia a Dnyiprón.
Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo