A Felelős Gasztrohős Alapítvány 2015-ben indított Gasztro Randi nevű programjának célja, hogy elősegítse a párbeszédet és a beszállítói együttműködések kialakítását a hazai termelők és vendéglátóhelyek között. 2015-ben két alkalommal rendeztünk Gasztro Randit, amelyeken 15 étterem vezetője és 15 Budapest környéki termelő ismerkedhetett meg egymással. A találkozók eredményeként számos beszállítói szerződés köttetett meg, és van érvényben a mai napig.
2016. októberére újabb, nagyobb szabású Gasztro Randi megrendezését tervezzük, amelyre olyan termelőket szeretnék meghívni, akik az alábbi kritériumok mindegyikét teljesítik.
Kritériumok:
- Minimum heti egyszer vállal beszállítást Budapestre vagy az alábbi városok egyikébe: Zebegény, Székesfehérvár, Őriszentpéter, Szekszárd, Bázakerettye
- Zöldséget, gyümölcsöt vegyszermentes gazdaságból szállít
- Húst és tejterméket szabadon tartott állattartásból szállít
- Számlaképes
- Rendeléseket e-mailen, telefonon, sms-ben is fogad
- Meg tudja mondani előre, hogy milyen mennyiségeket tud szállítani, és mi az a minimum mennyiség, amit kiszállít
- A lehetőségeihez mérten rugalmas
- Hosszú távú együttműködésekben gondolkodik, és nyitott a vendéglátóhelyek igényeire, a közös problémamegoldásra
Amennyiben Ön is szívesen részt venne az eseményen, kérjük, jelezze Horváth Boldizsárnak ([email protected]) 2016. szeptember 18-ig!
A szervezőkről:
A Felelős Gasztrohős Alapítvány célja a fenntartható étkezés gyakorlatának elterjesztésére és a hazai vendéglátóhelyek környezetbaráttá tétele.