Itt a kkv-kra szabott vállalatirányítási rendszer

A GROW with SAP célzottan kis- és középvállalkozások számára kínál felhőalapú vállalatirányítási rendszert, amely gyorsaságot, kiszámíthatóságot és folyamatos innovációt tesz lehetővé. A gyorsan üzembe helyezhető GROW with SAP ügyfeleit ugyanazok a jó gyakorlatok segítik, amelyek a világ iparági vezetőit is támogatják döntéseikben.

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

„Az SAP ERP megoldása régóta lehetővé teszi az üzleti folyamatok és adatok átláthatóságát a világ vezető vállalatai számára. A GROW with SAP segítségével ezt a következő szintre emeljük a középvállalatoknak, személyre szabott kínálattal segítjük vállalkozásuk növekedését” – mondta Christian Klein, az SAP SE vezérigazgatója és igazgatótanácsának tagja. „A GROW with SAP biztosítja azt az agilitást és innovációt, amelyre a kkv-knak szükségük van a mostani döntések meghozatalához és az elkövetkező évek sikeréhez is.”

Az SAP 50 éve támogatja ügyfeleit minden iparágban, ezt a szakértelmét használja fel a legjobb iparág-specifikus folyamatok összehasonlítására és meghatározására. A GROW with SAP ezeket az előre konfigurált jó gyakorlatokat biztosítja mostantól a középvállalatoknak, amelyeket a cégek azonnal átültethetnek majd működésükbe. A beágyazott mesterséges intelligenciának és az automatizálási képességeknek köszönhetően az ügyfelek gyorsan látják majd az eredményeket. A GROW with SAP a nyilvános felhő kiadású (public cloud) SAP S/4HANA Cloud kínálta előnyök mellett szakértők globális közösségét, ingyenes oktatási modulokat, és a használatot megkönnyítő célzott szolgáltatásokat is kínál, és akár 4 hét alatt megvalósuló telepítést és indulást tesz lehetővé.

A GROW with SAP az SAP Business Technology Platformra épül, így az ügyfelek felhőalapú módon határozhatják meg saját folyamataikat az SAP Build segítségével. Az SAP Build megoldásokkal az üzleti felhasználók kódírás nélkül hozhatnak létre vállalati alkalmazásokat, automatizálhatják a folyamatokat és tervezhetnek üzleti webhelyeket, így saját maguk alakíthatják és testreszabhatják a számukra szükséges megoldásokat.

Véleményvezér

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba 

Nem is tudni melyik a nagyobb baj, hogy nincs orvos, vagy, hogy illetéktelenül lakik a polgármester a szolgálati lakásban.
Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.
Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján

Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján 

Családi segítség nélkül szinte lehetetlen Budapesten ingatlanhoz jutni egy fiatalnak.
Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására

Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására 

Még soha nem volt mélységű lejárató kampány indult Magyar Péter ellen.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo