Gyorsan döntsön a pénzügyi segítségek igénybevételéről - Cége életben maradása a tét

Szinte naponta jelentenek be újabb hitelprogramokat, visszatérítendő és nem visszatérítendő elemekkel kombináltat. A maradék  EU-pályázati pénzeket is gyorsan átalakították, a feltételeket megkönnyítették. Érdemes minden nagyságrendű cégnek nyomon követnie és gyorsan reagálnia minden lehetőségre. A gyors döntésképesség ugyanis most életmentő lehet.  A Piac & Profit „Pénz a túléléshez” című, június 11-én megtekinthető élő videókonferenciájának előadói segítenek eligazodni és az optimális döntést meghozni minden nagyságrendű és tevékenységű kkv-nak. A konferencia teljes körű áttekintést ad a már és a jövőben igénybe vehető segítségekről.  

Számos cégmentő forráslehetőséget, finanszírozási programot, hitelfajtát, pályázatot, támogatási formát lehet a kkv-k a járványkrízis túlélésére, a veszteségek megállítására, a cég újraindítására. Nehéz azonban eligazodni az eddigi, a túlélést támogató segítségek és az újraindulásra meghirdetett támogatott források  között. Az újonnan kihirdetettek sokszor felülírják az addig optimális megoldásnak hitt, s már elindított hitelkérelmeket, pályázatokat.

Könnyen lehet, hogy elkerülte a cégek figyelmét néhány, nagyon előnyös  cégmentési, fejlesztési forrás- és pénzügyi likviditáserősítő lehetőség, költségcsökkentést elősegítő támogatás. A június 11.-i konferencián a kormányzat képviselője, Szepesi Balázs, az ITM helyettes államtitkára  új támogatott programokat is bejelenthet. Az MFB O-százalékos  krízis- és versenyképességi hiteléhez jutásról, a MNB Hajrá! – programjáról, mely még forgóeszközhitelre és gyakorlatilag mindenre felvehető, is mindent elmondanak az előadók a konzultációs lehetőséget is nyújtórendezvényen. Az ország egész területén igénybe vehető,akár 70 százalékos támogatottságú pályázatokról, az innováció kiemelt támogatásáról és a pályázati könnyítésekről is exkluzív részleteket lehet megtudni.  A támogatott hitelek mögé tett állami garanciavállalásról is fontos részletek derülnek ki, főleg azon cégek számára, amelyeknek e nélkül esélyük sem lenne a pénzügyi segítségek igénybe vételére. Lehet, hogy sokan nem is tudnak a Széchenyi Kártyához kötött hitelprogramokról, melyek egyedi, gyors pénzhez jutási megoldásokat kínálnak a sok, kártyával rendelkező kisvállalkozásnak. Erről is részletek hangzanak el.

A  konferencián a kompetens pénzügyi szervezetek előadóitól megtudhatjuk azt is, hogy a külpiaci tevékenységet folytatók is fordulhatnak hitelért káruk enyhítésére. Tőkeágon is eredményesen lehet kezelni a válságot, arra is érdemes igénybe venni a pénzpiaci lehetőségeket. A kutatás-fejlesztés és innováció kiemelt figyelmet kap a gazdaság újraindításának programjaiban.

A munkahely-megőrző támogatásokat is újból érdemes összefoglalni, szinkronizálni a különböző konstrukciókban erre a célra felbukkanó előnyöket.

Várjuk a túlélésben és újrakezdésben érdekelt vállalkozások döntéshozóit a Piac & Profit – BKIK közös élő, konzultációval egybekötött videókonferenciáján  június 11-én. A videókonfernecia 7 napig visszanézhető. A részletes programról és a regisztrációs feltételekről itt tájékozódhat.

 

Véleményvezér

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút 

Köszörüljük ki a csorbát üzeni Magyar Péter azoknak, akik eddig azért bírálták, mert baloldali médiumoknál beszélt.
Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben

Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben 

90 forint felett egy zloty ára.
Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba 

Nem is tudni melyik a nagyobb baj, hogy nincs orvos, vagy, hogy illetéktelenül lakik a polgármester a szolgálati lakásban.
Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo