hirdetés

Ferling József: láthatóság és hitelesség

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit
hirdetés

Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével.  Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Ezúttal Ferling Józseffel, a „Költséghatékony pr-trükkök” című kurzusunk vezetőjével beszélgettünk.

Ferling József

Mi motivált arra, hogy a szakterületeden felhalmozott tudásodat megoszd másokkal?

- Ügynökségi munkám mellett egyetemi kurzusokon már hosszú ideje tanítom is azt a szakmát, amit 27 éve művelünk. Tapasztalataim alapján mondhatom, hogy az információs társadalomban, amelyben élünk hatékony kommunikáció nélkül még az igazán kiváló vállalatok, termékek, szolgáltatások sem mennek semmire, miközben rengeteg nagyszerű ötlet, kezdeményezés, vállalkozó szellem keresi a piacait. Bízom benne, hogy jövőbeli sikereikhez az ilyesfajta kurzusok hozzá tudnak adni egy-egy fontos építőkövet.

Költséghatékony PR-trükkök
Ez az online kurzus számos lehetőséget kínál a vállalati- és vállalkozói hírnév felépítéséhez, megerősítéséhez és megőrzéséhez. A megfelelő üzleti- és közösségi kommunikáció, a jól alkalmazott pr-megoldások nemcsak széles körű láthatóságot tudnak biztosítani, hanem a hitelesség felépítésében is segítenek. Továbbá, az üzleti célok eléréséhez is proaktív módon biztosítani tudják a belső és a külső célcsoportok támogatását, növelve munkavállalói oldalon az elkötelezettséget, vásárlói oldalon pedig a hűséget.
Mi az, amit a leginkább szeretnél átadni a kis- és középvállalatok döntéshozóinak, szakembereiknek, mert úgy látod, hogy ezen a területen hiányos a felkészültségük?

- Elsősorban a láthatóság és a hitelesség megszerzésére alkalmazható eszköztár legfontosabb darabjait szeretném megmutatni mindenkinek. Azokat a megoldásokat, amelyek e két fontos feltételt, a láthatóságot és a hitelességet nemcsak megteremteni képesek, hanem egyensúlyban is tudják tartani.

Miért a Piac & Profit Online Akadémiáját tartod megfelelőnek erre a célra?

- Ma már szinte felmérhetetlen az az információözön, ami körülvesz bennünket. Mi a FERLING-nél pr-ügynökségi gyakorlatunkban is a célzott kommunikációs megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, emiatt tartom megfelelőnek a tudásmegosztás tekintetében is ezt a platformot: a Piac & Profit Online Akadémiája közvetlen elérést tud a téma legfontosabb címzettjeihez, a KKV-k döntéshozóihoz biztosítani.

Kiknek szánod a kurzusodat?

- Mindenkinek, aki a napi munkából kicsit felemeli a fejét, messzebbre, előbbre néz, és nem akar megragadni a tegnap sikereinél.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.
hirdetés

Véleményvezér

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Úgy néz ki a csehek pont fordítva csinálnak mindent, mint mi, pedig a szankciós politika őket ugyanúgy érinti, mint minket.
Megfenyegették Hadházy Ákost

Megfenyegették Hadházy Ákost

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.
Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.
Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Pétervására város fideszes polgármestere nemcsak kastélyt épített uniós pénz felhasználásával magának.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo