hirdetés

Ezért optimális megoldás a fűtőszőnyeg az Ön otthonába is

Fedezze fel a sugárzó padlófűtés melegét és kényelmét!

hirdetés

Mondjon búcsút a huzatos szobáknak, a hideg fapadlónak és a hideg fürdőszobai csempéknek. Abban a pillanatban, amikor rálép a fűtött értékelni fogja a különbséget. A sugárzó padlófűtés nem csupán kellemes, gyakorlati előnyei is vannak: tiszta, energiatakarékos meleget biztosít allergének vagy a hagyományos légfűtéshez társuló száraz levegő nélkül.

Az elektromos padlófűtés megfizethető befektetés az otthona kényelmébe, amely bármilyen padlótípus alá, bármely helyiségbe beépíthető – egyetlen szobától az egész házig.

Ezzel a fűtési móddal rendszeres karbantartás nincs szükség, ugyanakkor hosszú távon is megbízható, így még évekig kényelmes megoldást és meleget nyújt. Az ilyen rendszerek biztonságosak, és gyorsan telepíthetők a szoba átalakítása vagy új otthon építése során.

A fűtőszőnyeg melegít a leghatékonyabban

Az elektromos sugárzó hővel rendszerünk az összes bevitt energiát hővé alakítja. Egyetlen másik rendszer sem felel meg ennek az elvárásnak. A fűtőszőnyeg a helyiségeket melegíti, nem a mennyezetet: a padlófűtés az emberek közelébe juttatja a hőt, felmelegíti a végtagokat, és kényelmesen hőmérsékleten tartja a helyiséget. A hő egyenletesen, ideális mintában oszlik el: az elektromos sugárzó hő gyengédebb, mégis magasabb hatásfokon működik, mint a hagyományos megoldások.

Ez a megoldás mindemellett láthatatlan és csendes - hangsúlyozza Tóth Tamás, a Magyar Országos Elektromos Fűtés Szövetség elnöke. Használatával nincsenek ormótlan fűtőtestek, szellőzőnyílások vagy zajos ventilátorok, csak a tökéletes csend és kényelem.

Külön előny, hogy szobaspecifikus termosztátokkal teljes mértékben szabályozhatja az egyes helyiségek hőfokát, akár külön-külön is, így mindig optimális mértékű a hő felhasználása. Ez pedig a fogyasztáson, így az egyre csökkenő költségeken is meglátszik majd, hogy az Ön zsebében is több maradhasson. Az elektromos sugárzó padlófűtési rendszerek nem pazarolják az energiát, így segítenek spórolni a rezsiszámlán.

Mivel a rendszerben nincsenek szűrők és mozgó alkatrészek, így semmilyen karbantartást nem igényel. A fűtőszőnyeg élettartama gyakorlatilag korlátlan.

Nincsenek piszkos szellőzőnyílások vagy csatornák sem: a sugárzó hő tisztább, hiszen nincsen olyan eleme, amely által a por vagy az allergének az otthonába jutnának. A sugárzó hő egészségesebb a szervezetnek, mint a gázfűtés által bepumpált száraz, meleg levegő, ezért azzal ellentétben nem terheli a szemet és az orrmelléküregeket sem. A sugárzó hő már alacsonyabb hőmérsékleten kellemesebb környezetet biztosít.

 

hirdetés

Véleményvezér

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.
A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

Fenekestül fordult fel a világ, amikor Bécsben olcsóbb a zöldség, mint itthon.
Hadházy Ákos titkos hangfelvételt közölt Schadl ügyben

Hadházy Ákos titkos hangfelvételt közölt Schadl ügyben

Különös hangfelvételt hozott nyilvánosságra Hadházy Ákos független képviselő, aki azt jósolja, nem sok minden változik a magyar végrehajtás korrupt gyakorlatában.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo