hirdetés

Európa legnagyobb e-kereskedelmi piactere több mint 7 millió ipari terméket kínál a magyar KKV-knak

Még sosem volt ennyire egyszerű a termékbeszerzés a magyar cégeknek.
hirdetés

Bár a KKV-k alkotják a magyar gazdaság gerincét, számos nehézséggel kell szembenézniük ha gördülékeny árubeszerzésről, a digitalizációról vagy a nemzetközi piacokon való jelenlétről van szó. A koronavírus rámutatott, hogy az e-piac jelentősége nem csak lakossági vonalon nő, de utolérte már az ipari szektort is, és aki nem lép időben, az komoly hátrányba kerülhet. Egy nemzetközi e-kereskedelmi startup egyszerű és gyors lehetőséget biztosít a KKV-knak a termékbeszerzéshez, a versenyképes nemzetközi kereskedelemhez és a külföldi partnerkapcsolatok kiépítéséhez.

A merXu Európa legnagyobb online kereskedelmi piactere, amely összekapcsolja a kis- és középvállalkozásokat, valamint a nagyvállalatokat, hogy közvetlen módon, vagy ajánlatkérésen keresztül könnyedén tudjanak üzletet kötni egymással összesen 8 országban.

A platformon jelenleg több mint 7 millió ipari és professzionális termék közül válogathatnak a cégek az alábbi kategóriákban: elektronika és villanyszerelés, építőipar, épületgépészet, HoReCa, ipar és gépgyártás, professzionális szerszámok és gépek, tűz- és munkavédelem, vállalat-, üzlet- és irodaberendezés, vegyipar és fémipar, világítástechnika, ugyanakkor szolgáltatások is megtalálhatók a piactéren.

Ha egy vállalkozás úgy dönt, hogy szeretne vásárolni vagy eladni nemzetközi piacokon és bővítené az ügyfélkörét, akkor díjmentesen regisztrálhat a platformra, ahol szívesen látnak minden gyártót, forgalmazót, kis- közepes- és nagykereskedőt, generálkivitelezőket, alvállalkozókat, telepítő cégeket, kiskereskedelmi üzleteket és szolgáltatókat mind eladói mind vevői oldalról. A vállalkozások többsége egyszerűsített és átlátható módon intézheti beszerzéseit a merXun biztonságos keretek között, szigorúan ellenőrzött partnerektől.

Az árverseny biztosított és számos bónusz programot, valamint pénzvisszatérítési lehetőséget nyújt a platform a vásárlóinak. Ha például egy magyar beszerző kedvezőbb díjat kap az építőipari alapanyagokra Lengyelországból, a szállítási költség egy részét is átvállalja a platform.

A merXu jelenleg az Európai Unió következő országaiban áll az eladók és vevők rendelkezésére: Csehország, Észtország, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Németország, Szlovákia, Románia, illetve hamarosan csatlakozik Lettország is.

A platform segítségével a vállalkozásoknak lehetőségük nyílik az értékesítés növelésére a B2B e-kereskedelmi szegmensben az általuk kiválasztott országokban, meghatározhatják áraikat helyi pénznemben, kommunikációra pedig a platform belső üzenetküldő applikációján keresztül van lehetőségük, amely automatikusan lefordítja a külföldi partnerek üzeneteit.

A merXun továbbá elérhető a publikus ajánlatkérések listája is - egy hely, ahol a vásárlók közzétehetik, ha olyan terméket keresnek, amely nem elérhető az aktuális ajánlatok között. Az eladók rendszeresen ellenőrzik az ajánlatkérések listáját, és ajánlatot tehetnek a vásárló részére olyan termékekre, melyek ugyan nem találhatók meg a merXura feltöltött készletükben, de szerepelnek a kínálatukban.

A kis- és közepes vállalkozásoknál a cégvezetők sokszor elaprózódnak és rengeteg időt veszítenek pl. a beszerzéssel, így a fejlesztésekre, terjeszkedésre nem marad elég kapacitás. A merXu segítséget nyújt a magyar cégek digitális felzárkóztatásában is és utat nyit 8 ország piaca felé. Már csak élni kell a lehetőséggel.

Tudjon meg többet a merXuról itt >>>>

Ingyenes regisztráció (csak cégeknek) itt >>>>

(x)

hirdetés

Véleményvezér

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.
A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

Fenekestül fordult fel a világ, amikor Bécsben olcsóbb a zöldség, mint itthon.
Hadházy Ákos titkos hangfelvételt közölt Schadl ügyben

Hadházy Ákos titkos hangfelvételt közölt Schadl ügyben

Különös hangfelvételt hozott nyilvánosságra Hadházy Ákos független képviselő, aki azt jósolja, nem sok minden változik a magyar végrehajtás korrupt gyakorlatában.
Már ezt a terméket is inkább Romániában vegyük

Már ezt a terméket is inkább Romániában vegyük

Olcsóbb a hagyma a szomszédban.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo