hirdetés

Eltanulná a Prezi vagy a Ustream sikerét? Most megteheti!

Hogy kezdjünk globális vállalkozásba? Hogyan találni befektetőt hozzá? Mitől lesz valaki jó vezető és mitől függ, hogy piacképes-e a termék? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre válaszolnak most az ország legsikeresebb vállalkozói, a Bridge Budapest alapítói, akik úgy döntöttek, megosztják üzleti sikereik titkait és részleteit is.

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

hirdetés

Kép:BridgeBasics

Aki gondolkozott már vállalkozás indításán, főleg, ha már bele is vágott, biztosan tele van kérdésekkel. A Bridge Budapest elkezdte rendszerezni felhalmozott tudását és létrehozta a vállalkozók online kisokosát. Hogy valódi kérdésekre valódi válaszokat adhassanak, alapító cégeik - vagyis a Prezi, a Ustream, a LogMeIn és az NNG -  szakembereit kérték fel egy-egy probléma körbejárására.

Bridge Basics néven indították útjára azt a videósorozatot, melyekből a startupok és a vállalkozások fontos területeiről, gyakorlati példákon át tanulhatunk. A személyes fejlődést, munkaszervezést, marketing és pénzügyi kérdéseket is érintő videókban Magyaroszágon dolgozó, tehát a környezetet ismerő, nemzetközi szakemberek fedik fel, ők hogyan birkóznak meg munkájuk során az adott problémával. “Én a mai napig izgulok, amikor elő kell adjak, pedig egy prezentációs cégnek vagyok a vezetője” - mondja nagyon őszintén Árvai Péter, a Prezi társalapítója a félelmeink legyőzéséről szóló rövid videóban.

Mivel egy-egy kérdéssel akár könyvtárgyi irodalom is foglalkozik, a szakemberek a konkrét, rövid javaslatokon túl további irodalmakat ajánlanak a videók végén a tanuláshoz, az önfejlesztéshez.

Hogy hogyan használjuk fel leghatékonyabban az időt és a pénzt, azt a Prezi felhasználói élményért felelős igazgatójától tudhatjuk meg.  A Ustream fejlesztési igazgatója arról mondja el személyes tapasztalatait, hogy jó embernek kell-e maradni üzleti konfliktusok esetén is. De ha valakit a technikai kérdések jobban érdekelnének, a LogMeIn szoftver fejlesztőjétől még azt is megtudhatja, ők hogyan oldották meg a szenzitív adatok közlekedését a böngésző és az API között.

Az induló vállalkozások 5 végzetes hibája
Bár minden cég más és más, vannak azért olyan vonások, amelyek közösek a sikeres, és a sikertelen vállalkozásokban. És van, ami még a legjobb ötletből induló vállalkozást is ellehetetleníti. Összeszedtünk öt hibát, ami könnyen végzetes lehet, hogy segítsünk elkerülni őket.
“A Bridge Budapest azzal a céllal jött létre, hogy az alapító cégek példái alapján más startupok, vállalkozások is megtapasztalhassák a sikert. Új dolognak számít ez Magyarországon, de úgy látjuk, egyre nagyobb rá az igény. A buzdítás, a példák bemutatása után ezért úgy döntöttünk, gyakorlati válaszokat is adunk az évek során hozzánk befutott sok-sok kérdésre” - mondta Pistyur Veronika, a Bridge Budapest vezetője.

A vállalkozásépítés során felmerült kérdésekre továbbra is próbálnak válaszolni. 30 videóval indul a sorozat, majd hetente újabbak kerülnek ki az oldalra. Minden tartalom magyarul és angolul is elérhető. Várják a sorozat felületén, a Bridge Basics oldalon a további kérdéseket is, hogy a világsikerű cégek szakemberei megoszthassák tudásukat és tapasztalatukat az érdeklődőkkel.

 

hirdetés

Véleményvezér

Van ingyen ebéd

Van ingyen ebéd 

Szerencsések azok, akik a román határ mellett laknak. Kedvelt élelmiszereiket ugyanannál a multinál jóval olcsóbban kapják meg a szomszédoknál.
Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.
Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi

Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi 

A szakemberek szerint beláthatatlanok a következmények.
A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében

A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében 

Magyarország népessége tényleg drámaian csökken, nemsokára Ausztria lélekszáma is több lesz, mint a miénk, de ez nem általános európai tendencia.
Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba

Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba 

A nyugati világnak az egyik legizgalmasabb sajátossága, hogy lehet hibázni, csak sokba kerül. Most pont ez történik a britekkel a Brexit miatt.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo