Élettérbővítés egy eső- és szélvédett terasz formájában

Évszaktól függetlenül használható teraszhelyiség? Ahol a kellemes meleg időben, de a hideg téli napokon is megpihenhetünk? Mindez lehetséges! Elhanyagolt, alig használt teraszunkból egy szél- és esővédett menedékhelyet varázsolhatunk. 

Ki a felelős az EU-s rekorder hazai inflációért?
Élesedik a konfliktus a jegybank és a kormány közt: kinek van igaza?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Simor Andrással - vegyen részt és kérdezzen Ön is a korábbi jegybankelnöktől!

2023. november 29. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Mit hozhatunk ki egy felülről zárt teraszból?

A Teraszok.hu termékeivel teraszmegoldások sokasága hozható létre, hogy sokkal komfortosabbá tegyük, s ezáltal kibővítsük otthonunkat, például a balkonunk átalakításával. 

Az ismert cég a szigetszentmiklósi projekt keretein belül elvégzett például egy oldalsó bezárást is, így már nem csupán felülről zárt, hanem eső- és szélvédett helyiséggé vált a terasz. Az egész kivitelezés modulárisan történt, először az üvegfalak telepítése történt, majd később naphálókkal is ellátták.

A szakaszos, moduláris telepítés előnye, hogy fokozatosan fogalmazódnak meg az igények, s egyre inkább kitapasztalható, hogy még mire lesz szükség. Ezzel összhangban tökéletesíthető, végül pedig maximális komfort hozható létre.

Az eredmény pedig egy védett tér, amelyet az egész család kihasználhat, közös étkezések, meghitt beszélgetések, baráti összejövetelek kapcsán egyaránt. A hagyományos, megszokott vendéglátás helyett a kültér is igénybe vehető, mintha bent lennénk, de mégis közel maradhatunk a természethez. Megcsodálhatjuk az aktuális évszak lenyomatát, nyáron is kellemes térben pihenhetünk, de télen sem kell elbújnunk, hiszen kiülhetünk egy csésze kávéval és kedvenc regényünkkel a védett teraszunkra.

A naphálók az üvegfalakkal kombinálva, de magukban is remekül használhatók. Nem csupán árnyékolnak, hanem takarnak is, ami nem hátrány, ha egy kis magányra vágynánk és elbújnánk a kíváncsi szomszédok elől.

Plusz helyiség, nagyobb élettér

Akik rendelkeznek terasszal vagy erkéllyel, számukra sokszor magától értetődő, hogy van egy plusz helyiség, mégsem gondolnak bele, hogy annál többre hivatott, mint amennyire a legtöbben kihasználják. Lehetne akár egész évben használható is, ezzel több szempontból is csak nyerhetünk.

Egyrészt kibővíthetjük életterünket, mintha egy plusz szoba kerülne birtokunkba, ahol bármikor elidőzhetünk. Másrészt növekszik az ingatlan értéke, ugyanis egy elegáns, igényes megoldásról van szó, amellyel egyértelműen vonzóbbá válik otthonunk összképe.

Egy zártabb rendszerrel, megkímélhetjük magunkat az állandó terasztakarítástól is. Az üvegpanelek felfogják a koszt, s így a legtöbb por kint is marad.

Védelmet biztosíthatunk növényeink, kültéri tárgyaink számára is, hiszen egy mérsékelten szigetelt, plusz árnyékolóval ellátott térben nem tesz kárt bennünk a téli napsütés sem.

Kérjük szakember segítségét!

Napjainkban nem is az a kérdés, hogy megvalósítható-e az álomterasz, hanem az, hogy meddig halogatjuk a tervünket. A teraszfedés érdekében érdemes mielőbb felkeresni a Teraszok.hu szakértőit, amint megfogalmazódtak az igényeink, és bátran belevágni a kivitelezésbe.

Véleményvezér

Nincs pénze a gazdáknak, csak féláron veszik tőlük a búzát és a kukoricát

Nincs pénze a gazdáknak, csak féláron veszik tőlük a búzát és a kukoricát 

Úgy tűnik az idén egyedül a repcetermelők számíthatnak nyereségre.
A magyarok spórolása miatt nem teljesülnek a tervezett áfa bevételek

A magyarok spórolása miatt nem teljesülnek a tervezett áfa bevételek 

A megszorítások, extraadók ellenére továbbra is sok helyen lyukas a költségvetés. A tervezett áfa bevételek és a valóság között szakadék tátong.
Már a románok után kullogunk, ha megnézzük mennyit költünk az üzletekben

Már a románok után kullogunk, ha megnézzük mennyit költünk az üzletekben 

Már nominálisan is kevesebbet tud költeni egy magyar polgár a boltokban, mint egy román. Ráadásul a magyar a pénzéért még kevesebbet is kap a hipermagas itthoni áfa miatt.
A bíróság szerint ellopta ugyan a közmunkások bérének a felét, de azért maradhat polgármester

A bíróság szerint ellopta ugyan a közmunkások bérének a felét, de azért maradhat polgármester 

Bízzuk nyugodtan kecskére a káposztát, ez a magyar jogállamiság legújabb mérföldköve.
Lebukott a magyar sajtmaffia

Lebukott a magyar sajtmaffia 

Az Agrárközgazdasági Intézet munkatársai vették a fáradtságot és összehasonlították a magyar és a nyugati sajtárakat. Aztán tátva maradt a szájuk.
A gazdag migráns jöhet, újraélesztik a letelepedési kötvény koncepciót

A gazdag migráns jöhet, újraélesztik a letelepedési kötvény koncepciót 

Vendégbefektetői jogviszony bevezetéséről készült törvénytervezet. A szakembereket az elképzelés erősen emlékezteti a csúfosan megbukott letelepedési kötvényekre.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo