hirdetés

Duplázza meg eredményességét tartalom-újrahasznosítással!

Ma már mindenki tudja, mennyire fontos az igényes tartalom a weblapunkon. Honlapja tartalmának rendszeres frissítése, érdekes, egyedi cikkek, blogbejegyzések írása azonban időt igényel. Összegyűjtöttünk Önnek néhány tippet, melyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki már meglévő írásaiból.

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

hirdetés

A friss, releváns tartalom fontos, enélkül nem lehet előkelő helyet szerezni a nem fizetett találatok között a keresőben. Ezzel a 7 módszerrel színesítheti honlapja tartalmát, és csökkentheti a tartalomgyártásra fordított időt.

Kép:PP/BartosGyula

1. Közösségi média

Írjon rövid, informatív bejegyzéseket a Facebookra, a Google+-ra, a Pinterestre, esetleg a Twitterre, ehhez csak pár perc kell. A népszerű, sokak által megosztott posztokhoz választhat figyelemfelkeltő mondatokat a meglévő szövegből, vagy a területével összefüggő provokatív, inspiráló, humoros idézeteket, és illusztrálja hozzá illő képekkel.

2. Videók

Készíthet videókat cikkeiből, és feltöltheti  Youtube-csatornájára. Különböző programokkal könnyen rajzfilmhez vagy képregényhez hasonló videót alkothat, a lényeg, hogy minél látványosabban adja át az üzenetet. A kreatív, esztétikus vagy vicces videókat szívesen nézi az is, akinek nincs kedve cikkeket olvasni a témában, így a videócsatorna szélesíti a vevőkört.

Minden kötelező elemmel rendelkezik honlapja?
A jó weboldal olyan, mint egy jól kivitelezett épület, fontos, hogy erős, megbízható alapokra épüljön, és maga a ház kívül-belül megfeleljen a követelményeknek: jól nézzen ki kívülről, és minden megfelelően funkcionáljon belülről is, fejleszthető, bővíthető, átalakítható legyen. Itt olvashatja tippjeinket!
3. Webinárium

Meglévő írásai remek alapul szolgálnak egy-egy webinárium tartásához. Készíthet prezentációt a szövegekből, vázlatpontokba szedve a lényeges pontokat, megállapításokat. A legjobb, ha olyan anyagot választ a prezentáció alapjául, melyet használni tud majd a közönsége, legyen az egy érdekes módszer, vagy hasznos tippek gyűjteménye.

A webinárium különösen hatásos módja a kommunikációnak, aktív részvételre buzdítja a hallgatóságot – kérdezzenek, szóljanak hozzá az előadáshoz.

4. E-könyv

Egy témában íródott cikkeit e-könyvbe rendezheti, melyet online értékesíthet. A kisebb lélegzetvételű e-könyveket ajándékba is lehet adni egy magasabb árú termék mellé.

5. Nyomtatásban

Ha irodával, esetleg váróteremmel rendelkezik, kinyomtathatja cikkeit tetszetős formátumban, illusztrációkkal ellátva, és tegye ki őket ügyfelei számára jól elérhető helyre. Ezzel nemcsak szakértői státuszát növeli, de szórakozást is biztosít vásárlóinak a várakozás idejére.

6. Szemléltető eszközök

Felturbózhatja információgazdag írásait, ha diagramokkal illusztrálja őket. Bármilyen kimutatás, statisztika, egy színes grafikon is jól mutat, arról nem is beszélve, hogy így könnyebb elképzelni az arányokat is.

7. Audió

A videókhoz hasonlóan hangfelvétel is készülhet a cikkekből. Írja át a szöveget úgy, hogy könnyen érthető legyen, és rögzítse egy mikrofon és hangfelvevő segítségével. A hangfelvételt is értékesítheti hangoskönyv formájában, de ingyenesen is letölthetővé teheti honlapjáról.

Langmár Zsuzsanna www.szovegirasblog.hu

hirdetés

Véleményvezér

Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból

Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból 

Tényleg egészen elképesztő, hogy a magyar vasút mennyire képtelen megfelelni a kor elvárásainak.
A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye

A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye 

Érdekes az állami kommunikáció. Miközben folyamatosan az infláció elleni harc hőseként mutatja magát be a kormány az élelmiszer áremelkedés felét a kabinet generálta.
Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban

Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban 

Igazságtalan, hogy külügyminiszterünk nem kapott lehetőséget a legújabb, nézőszámot döntögető reality showban. Pont ugyanúgy él és gondolkodik, mint az ott szereplők.
A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak

A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak 

A nyilvánosság előtt nagy hangsúlyt kapott, hogy az Európai Unió kizárta a hallgatóknak szóló Erasmus programból a modellváltó magyar egyetemeket. Kevesebben tudják, hogy a kutatók is bajba kerültek.
Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában

Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában 

Orbán Viktor szerint nem jó, hogy Európa megszabadult az orosz energiahordozóktól. A miniszterelnök erről tegnap, napirend előtt az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján beszélt.
Van ingyen ebéd

Van ingyen ebéd 

Szerencsések azok, akik a román határ mellett laknak. Kedvelt élelmiszereiket ugyanannál a multinál jóval olcsóbban kapják meg a szomszédoknál.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo