Bíró Nóra: a tűpontos kommunikáció hozza a profitot

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!

Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével.  Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Ezúttal Bíró Nórával, a „Hogyan olvasd tárgyalópartnered testbeszédét” című kurzusunk vezetőjével beszélgettünk.

Bíró Nóra

Mi motivált arra, hogy a szakterületeden felhalmozott tudásodat megoszd másokkal?

- A tárgyalásoknál óriási előnyt jelent a testbeszéd ismerete és tudatos alkalmazása. Tapasztalataim szerint sokkal könnyebb megnyerni az ügyünknek a tárgyalópartnert a testbeszéd használatával és sokkal egyértelműbb, tiszta kommunikációt tudunk folytatni ennek segítségével. Gyakran kaptam olyan kérést, hogy gyűjtsük egy csokorba a tárgyaláson leggyakrabban felmerülő nonverbális jeleket és jelentéseit. Ez inspirált arra, hogy átadjam az évek során felhalmozott gyakorlati tapasztalatokat, mellyel sikeres tárgyalásokat tudnak lefolytatni a kurzus hallgatói.

Hogyan olvasd tárgyalópartnered testbeszédét?
Ennek az online kurzusnak a segítségével el fogja tudni érni, hogy pontosabban látja majd a tárgyalópartner gesztusai, arckifejezése által a gondolatait, ezáltal tudatosabb kommunikációt tud majd alkalmazni. Így hatékonyabban tudja lezárni a tárgyalásait mind a külső tárgyalópartnerekkel, mind a belső kollégáival. A cél, hogy a testbeszéd tudatos megfigyelésével el tudja sajátítani a nonverbális kommunikáció számos elemét. Pl. Olvasni a tárgyalópartner fejében, valamint hogyan lehet információt gyűjteni, ami által hatékonyabb kommunikáció érhető el és könnyebben és sikeresebben lezárható egy tárgyalás.
Mi az, amit a leginkább szeretnél átadni a kis- és középvállalatok döntéshozóinak, szakembereiknek, mert úgy látod, hogy ezen a területen hiányos a felkészültségük?

- Megfigyeltem, hogy akiknek a tűpontos kommunikáció hozza a profitot, a testbeszéd jeleiből mindössze csak a legelterjedtebbeket ismerik és rengeteg egyéb apróbb mikrojelzés mellett “mennek el”. A kurzus segítségével a hallgatók el tudják érni, hogy tudatosabbak legyenek a testbeszéd megfigyelésében ezáltal hatékonyabb tárgyalásokat folytathatnak, és így magasabb profitra tehetnek szert. A kurzus során mindenképp szeretném átadni azt, hogy hogyan lehet észrevenni és pontosabban olvasni a tárgyalópartner gesztusait, testhelyzetét, az arckifejezése által pedig a gondolatait.

Miért a Piac & Profit Online Akadémiáját tartod megfelelőnek erre a célra?

- A Piac & Profit brandje egyet jelent a magas minőségű tartalommal, így a háttér adott ehhez. Az Online Akadémiának számos előnye van egy eredményorientált ember számára, pl. egyéni időbeosztásban tudja elvégezni a kurzust, nem kell hozzá utazni, és annak költségét is másra fordíthatja .Az online tananyagot úgy fejlesztettük, hogy a gyakorlatba azonnal be lehessen építeni és akár egy hétig csak egy testbeszéd jelet gyakorol éles tárgyalási szituációkban, majd a tesztek segítségével visszamérjük az elsajátított tudást.

Kiknek szánod a kurzusodat?

Azoknak ajánlom, akiknek segít az üzleti döntéseikben, ha jobban ismerik a másik fél érzéseit, gondolatait. Pl.: vezetők, vállalkozók, értékesítők, üzletkötők, tanácsadók, beszerzők, HR-esek. Javaslom mindazoknak, akik úgy érzik, szívesen megismerkednének a testbeszéd olvasásának művészetével, hogy tudatosabban tudják lefolytatni tárgyalásaikat.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Véleményvezér

Sokba kerül az Orbán-kormány eladósodása

Sokba kerül az Orbán-kormány eladósodása 

Ismét kifogtunk egy utolsó helyet az Európai Unióban.
Több száz pedagógust vert át a Belügyminisztérium

Több száz pedagógust vert át a Belügyminisztérium 

A pórul járt pedagógusok minden bizonnyal beperlik a Belügyminisztériumot.
Magyar Péter szerint választási csalás történt a külföldön élő magyarok szavazataival

Magyar Péter szerint választási csalás történt a külföldön élő magyarok szavazataival 

Valami bűzlik Dániában mondaná Shakespeare.
Orbán Viktor kormányzása óta nagyot zuhantak a magyar nyugdíjak GDP arányosan nézve

Orbán Viktor kormányzása óta nagyot zuhantak a magyar nyugdíjak GDP arányosan nézve 

Mennyire becsüljük meg nyugdíjasainkat?
Megbukott a lombkorona nélküli lombkoronasétányt építő polgármester

Megbukott a lombkorona nélküli lombkoronasétányt építő polgármester 

A vidéket még mindig a Fidesz uralja.
Hatalmas adóemelésre készül Putyin

Hatalmas adóemelésre készül Putyin 

Fogy Moszkva pénze, jön tehát a hadisarc.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo