hirdetés

Bíró Nóra: a tűpontos kommunikáció hozza a profitot

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
hirdetés

Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével.  Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Ezúttal Bíró Nórával, a „Hogyan olvasd tárgyalópartnered testbeszédét” című kurzusunk vezetőjével beszélgettünk.

Bíró Nóra

Mi motivált arra, hogy a szakterületeden felhalmozott tudásodat megoszd másokkal?

- A tárgyalásoknál óriási előnyt jelent a testbeszéd ismerete és tudatos alkalmazása. Tapasztalataim szerint sokkal könnyebb megnyerni az ügyünknek a tárgyalópartnert a testbeszéd használatával és sokkal egyértelműbb, tiszta kommunikációt tudunk folytatni ennek segítségével. Gyakran kaptam olyan kérést, hogy gyűjtsük egy csokorba a tárgyaláson leggyakrabban felmerülő nonverbális jeleket és jelentéseit. Ez inspirált arra, hogy átadjam az évek során felhalmozott gyakorlati tapasztalatokat, mellyel sikeres tárgyalásokat tudnak lefolytatni a kurzus hallgatói.

Hogyan olvasd tárgyalópartnered testbeszédét?
Ennek az online kurzusnak a segítségével el fogja tudni érni, hogy pontosabban látja majd a tárgyalópartner gesztusai, arckifejezése által a gondolatait, ezáltal tudatosabb kommunikációt tud majd alkalmazni. Így hatékonyabban tudja lezárni a tárgyalásait mind a külső tárgyalópartnerekkel, mind a belső kollégáival. A cél, hogy a testbeszéd tudatos megfigyelésével el tudja sajátítani a nonverbális kommunikáció számos elemét. Pl. Olvasni a tárgyalópartner fejében, valamint hogyan lehet információt gyűjteni, ami által hatékonyabb kommunikáció érhető el és könnyebben és sikeresebben lezárható egy tárgyalás.
Mi az, amit a leginkább szeretnél átadni a kis- és középvállalatok döntéshozóinak, szakembereiknek, mert úgy látod, hogy ezen a területen hiányos a felkészültségük?

- Megfigyeltem, hogy akiknek a tűpontos kommunikáció hozza a profitot, a testbeszéd jeleiből mindössze csak a legelterjedtebbeket ismerik és rengeteg egyéb apróbb mikrojelzés mellett “mennek el”. A kurzus segítségével a hallgatók el tudják érni, hogy tudatosabbak legyenek a testbeszéd megfigyelésében ezáltal hatékonyabb tárgyalásokat folytathatnak, és így magasabb profitra tehetnek szert. A kurzus során mindenképp szeretném átadni azt, hogy hogyan lehet észrevenni és pontosabban olvasni a tárgyalópartner gesztusait, testhelyzetét, az arckifejezése által pedig a gondolatait.

Miért a Piac & Profit Online Akadémiáját tartod megfelelőnek erre a célra?

- A Piac & Profit brandje egyet jelent a magas minőségű tartalommal, így a háttér adott ehhez. Az Online Akadémiának számos előnye van egy eredményorientált ember számára, pl. egyéni időbeosztásban tudja elvégezni a kurzust, nem kell hozzá utazni, és annak költségét is másra fordíthatja .Az online tananyagot úgy fejlesztettük, hogy a gyakorlatba azonnal be lehessen építeni és akár egy hétig csak egy testbeszéd jelet gyakorol éles tárgyalási szituációkban, majd a tesztek segítségével visszamérjük az elsajátított tudást.

Kiknek szánod a kurzusodat?

Azoknak ajánlom, akiknek segít az üzleti döntéseikben, ha jobban ismerik a másik fél érzéseit, gondolatait. Pl.: vezetők, vállalkozók, értékesítők, üzletkötők, tanácsadók, beszerzők, HR-esek. Javaslom mindazoknak, akik úgy érzik, szívesen megismerkednének a testbeszéd olvasásának művészetével, hogy tudatosabban tudják lefolytatni tárgyalásaikat.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.
hirdetés

Véleményvezér

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Úgy néz ki a csehek pont fordítva csinálnak mindent, mint mi, pedig a szankciós politika őket ugyanúgy érinti, mint minket.
Megfenyegették Hadházy Ákost

Megfenyegették Hadházy Ákost

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.
Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.
Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Pétervására város fideszes polgármestere nemcsak kastélyt épített uniós pénz felhasználásával magának.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo