A melegen tartó edények
Az önkiszolgáló vendéglátó egységekben szükség van arra, hogy az ételekből a vendégek szedni tudjanak, miközben az meleg marad. A Gasztronagyker gn edény választékában megtalálhatjuk a különböző méretű és alakú, rozsdamentes sütőtepsiket és a ráillő tetőket, a polikarbonát tálcákat, a légmentesen lezárható polipropilén edényeket és minden olyan eszközt, mely lehetővé teszi az ételek elkészítését és tálalását a vendégek számára.
A rozsdamentes sütőtálak jellemzői
A rozsdamentes sütőtálak, sütőtepsik univerzális módon felhasználhatók, mivel mind az étel elkészítése során, mind pedig a tálalásban segítséget nyújtanak. Ezeknek az eszközöknek a mérete nemzetközi szabványnak megfelelő, ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy bele fognak illeni a melegen tartó berendezésbe. Tartósak, korrózióállóak, a rendszeres használat során is megőrzik kiváló tulajdonságaikat.
Mivel rendkívül jó a hővezető képességük, ezért a melegen tartóba helyezve melegen tartják az ételt, jégre helyezve pedig megelőzik annak felmelegedését. Az alakjuk miatt könnyen belehelyezhetőek a thermoboxba, ideálisan használják ki a rendelkezésükre álló teret, üresen pedig egymásba rakhatók. Használhatjuk az ételek bemutatására, tálalására, szállítására, a különböző méretek pedig lehetővé teszik azt, hogy más-más ételféleséget tároljunk bennük. -20 és +300 Celsius-fok között bírják a hőmérsékletet, és természetesen mosogatógépben is tisztíthatók.
Az étel elfogyasztására is gondolni kell!
Az evőeszközök tekintetében sem szabad könnyedén venni a választást, olyan evőeszközöket kell választani, melyek bírják a folyamatos igénybevételt. A Gasztronagykernél is elérhető evőkanál és a többi evőeszköz elegáns, egyszerű megjelenésű termék, ami egyaránt megállja a helyét a vendéglátásban és a háztartásokban is. Ezek a kanalak rozdsamentesek, elegáns vonalvezetésűek és ideális mennyiségű étel fér beléjük.
A tárolást is meg kell oldani!
Az alapanyagok, elkészült ételek, zöldségek tárolását polipropilén, légmentesen lezárható ételtároló dobozokkal érdemes megoldani, melyek kényelmesen elférnek a hűtőszekrényben, sokféle méretben kaphatók, BPA-mentesek, mikrózhatóak és -40-+80 Celsius-fok között használhatók.
A vendéglátó egységekben mindig gondolni kell az esztétikus ételkihelyezésre, a rozsdamentes sütőtálakban ínycsiklandóan látszik az étel és a vendégek ki tudják választani a nekik tetsző finomságokat.