A kényszerszünet jó alkalom a vevőcsalogató fejlesztésekre

Óriási, 4K felbontású kijelzőt rakhatunk össze panelekből.

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ha végre visszatérnek a megszokott hétköznapok, vagyis a vírushelyzet elmúltával, enyhülésével újra megnyitnak az üzletek, éttermek, pubok, szállodák, fitnesztermek, ezek forgalma átmenetileg meg is haladhatja a korlátozások előtti szintet. Mégis érdemes már most gondolni azokra az időkre, amikor – a nyitást követő eufória elmúltával - a szolgáltatóknak újra meg kell küzdeniük a látogatók kegyeiért. Ezért jó döntés lehet most végrehajtani azokat a fejlesztéseket, amelyek hosszabb távon versenyelőnyt adhatnak: ilyen például az arculat felfrissítése, a helyiségek és a berendezés korszerűsítése úgy, hogy az egyszerre kápráztassa el a betérőket és szolgálja az üzletmenet jobb hatékonyságát.

Összeilleszthető óriáskijelző

Ilyen jó befektetés lehet például, ha a nagyobb vendégforgalmat lebonyolító tereket a legújabb, direkt erre a célra tervezett képernyőkkel szerelik fel. Az LG nemrégiben megjelent MAGNIT fantázianévre kereszetelt terméke, a kijelzőtechnológia fejlődésének történetében új fejezetet képviselő Micro LED. Közvetlenül a panelre helyezett, alig egy mikrométer nagyságú, önálló fénykibocsátásra képes pixelekből áll össze, amely a korábbi megoldásoknál tökéletesebb képmegjelenítést eredményez, jobb kontrasztarány és – ami a közösségi terekben különösen fontos - szélesebb betekintési szög mellett. Az LG új Black Coating technológiája — azaz a kijelzők külsején alkalmazott speciális, tükröződés- és ujjlenyomatmentes fedőréteg — révén javul a kontrasztarány és a színhelyesség, miközben a borítás védi az apró LED-képpontokat a nedvességtől, a portól és más egyéb külső hatásoktól.

A megoldás további előnye, hogy az otthoni televíziókból már ismert LG webOS platformra épül, miközben a kiváló képminőségért az LG csúcskategóriás televízióiban készülékeiben szintén  megtalálható, mesterséges intelligenciát alkalmazó α (Alpha) processzor felel, amely a lejátszott tartalom típusának és forrásának azonosítása és elemzése alapján automatikusan, valós időben optimalizálja a képminőséget.

Az LG MAGNIT panelekből hatalmas kijelző is egyszerűen összeépíthető. A 600 mm széles x 337,5 mm magas x 44,9 mm mély egységek között a vezeték nélküli jeltovábbítás az LG érintkezésmentes csatlakozási technológiájával gördülékenyen, zökkenőmentesen zajlik. Ha pedig másutt van szükség a megjelenítőre, akkor a technikusok könnyen szétszerelhetik és ugyanilyen egyszerűen újra összeállíthatják az óriáskijelzőt.

Van megoldás a hotelszobák, de még az éttermek számára is

A szállodai szobákba többféle, kifejezetten a hotelek számára tervezett, központilag vezérelhető okos hoteltévét is ajánl a gyártó. Ilyenek például a 4K UHD felbontású, nanocellás képernyőtechnológiára épülő, hajszálvékony kávával rendelkező, 42-65 hüvelykes képátlóval elérhető US762H készülékek. A prémium kategóriát itt is a legkorszerűbb OLED tévék jelentik: ezek az 55 vagy 65 collos méretben gyártott, a tökéletes fekete szín és végtelen kontrasztarány megjelenítésére képes televíziók tökéletesen illeszkednek a fal felületére – pont mint egy műalkotás.

Vannak olyan helyszínek, ahol egészen másféle megoldásra van szükség, hiszen egy forgalmas étteremben, kávézóban vagy pubban az a fontos, hogy a képernyőn megjelenő tartalmak – klipek, sportközvetítések, speciális ajánlatok, stb. – mindenhonnan egyformán jól láthatóak legyenek. Az UT640S ipari televíziók IPS képernyőpanelje által nyújtott széles betekintési szög éppen ezt garantálja, ráadásul a kijelzők távolról, szoftveresen is vezérelhetők, a beépített tartalommenedzsment funkció pedig lehetővé teszi a megjelenítendő tartalmak, lejátszási listák szerkesztését, beállítását. Ehhez nincs szükség külön számítógépre – elegendő a távirányítót, egeret, vagy akár egy mobiltelefont használni.

További részletek >>

(x)

Véleményvezér

Elismeréseket kap Joe Biden amerikai elnök

Elismeréseket kap Joe Biden amerikai elnök 

Joe Biden lemondott a következő négy évről, de megnyerte a következő hat hónapot!
Már csak az aluliskolázottaknál dübörög a Fidesz

Már csak az aluliskolázottaknál dübörög a Fidesz 

Már gyurcsányozni sem érdemes.
Hatalmas metrót épít a mindössze 300 ezer lakosú Kolozsvár

Hatalmas metrót épít a mindössze 300 ezer lakosú Kolozsvár 

Világváros lesz Kolozsvárból.
A Facebookon Orbán Viktoron mulatnak

A Facebookon Orbán Viktoron mulatnak 

Nem is volt, de azért megszüntetnék.
Példátlan helyzet, közadakozást kezdeményezett a Bethesda Gyermekkórház, hogy egy műtőjét működtetni tudja

Példátlan helyzet, közadakozást kezdeményezett a Bethesda Gyermekkórház, hogy egy műtőjét működtetni tudja 

Miközben az elit gátlástalanul urizál, már az alapszolgáltatások sem működnek.
Lázár Jánosnak nem megy a Fanta-matek

Lázár Jánosnak nem megy a Fanta-matek 

A Fanta-botrány és a műbalhé.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo