hirdetés

5 tipp, hogyan tuningolhatod vállalkozásod online

Az utóbbi években rengeteget hallani a digitalizáció előnyeiről és az online világ adta lehetőségekről. Vajon léteznek olyan konkrét, érthető és könnyen kivitelezhető lépések, amik valódi segítséget adnak a kis- és középvállalkozásoknak láthatóságuk és teljesítményük növeléséhez? Ebben az írásban 5 olyan tanácsot gyűjtöttünk össze, amit mindenkinek érdemes megfontolnia, aki új szintre szeretné emelni a cége sikereit.
hirdetés

Tedd fel a vállalkozásod a térképre!

A felhasználók gyakran a Google térkép segítségével keresnek szolgáltatókat, hiszen a legtöbbek a lakóhelyükhöz, tartózkodási helyükhöz közeli üzleteket szeretnék felkeresni. Azt azonban kevesen tudják, hogy a vállalkozások nem maguktól kerülnek fel a rendszerbe, hanem a vállalkozók „teszik fel a térképre” saját üzleteiket. Használd ki el ezt az ingyenes lehetőséget is a keresgélő, bizonytalan vásárlók megszólítására!

Az online jelenlét előnyei (Fotó: Pixabay)

Hódítsd meg a közösségi médiát!

A social media használata ma már nem merül ki egy Facebook és Instagram fiók létrehozásában. Használd heti, esetleg napi szinten a felületeket, informáld, szórakoztasd követőbázisod, és vonzd be az érdeklődőket. Folyamatos jelenléttel mindig ott lehetsz a vásárlók tudatában, így pedig nagyobb eséllyel fordulnak vállalkozásodhoz, ha segítségre van szükségük!

Készíts saját weboldalt!

A közösségi média térhódítása kissé háttérbe szorította a honlapokat, de még mindig számtalan olyan tevékenységi forma létezik, ahol igenis szükség van céges weboldalra. Egy, a vállalkozásod arculatára szabott, korszerű portálon könnyedén megszólíthatod vásárlóid és partnereid, akik az általad kialakított felhasználói élményen mennek keresztül, így valódi kapocs alakulhat ki köztetek.

Képezd magad online!

Manapság – főként a koronavírus-járvány kitörése óta – számtalan hazai és nemzetközi szakértő tart online előadásokat és tréningeket, melyik közül rengeteg ingyenesen is elérhető. Ha pedig komolyan gondolod, nézelődj bátran a fizetős opciók között, hiszen a hasznos gazdasági és vállalkozói tudás minden pénzt megér.

Csatlakozz egy online piactérhez!

Ha a fentieket egy helyen szeretnéd megoldani, érdemes csatlakoznod egy online piactérhez, ahol szakértők segítik vállalkozásod sikerét. Az eMAG Marketplace-en például az első 3 hónapban jutalékmentesen, dedikált kapcsolattartó segítségével értékesítheted termékeid, sőt, első 300 terméked feltöltésében is segítséget kapsz. A későbbiekben pedig videós oktatási anyagok, eMAG Ads, virtuális asszisztens, szállítási és raktározási szolgáltatások segíthetik vállalatod mindennapjait.

hirdetés

Véleményvezér

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo