Örvendetes változás: már 1 lezárt üzleti évvel is lehet pályázni!

Hatékonyabbá tenné vállalkozása működését? Áttérne elektronikus számlázásra, esetleg új honlapot szeretne, vagy webshopot indítana? Mindjárt indul az önnek való pályázat!

A várthoz képest némi csúszással, március 8-tól pályázhatnak azok a Budapesten és Pest megyén kívüli vállalkozások, amelyek IKT-termékük vagy -szolgáltatásuk fejlesztését, azok piaci validálását, bevezetését, további terjesztését vagy vállalaton belüli infokommunikációs, vállalatirányítási megoldások beszerzését EU-s támogatás igénybevétel tervezik megvalósítani. Szélesedik viszont a potenciális pályázók köre azáltal, hogy a korábbi min. 2 lezárt üzleti év helyett már azok – az egyéb pályázati feltételeknek egyébként megfelelő – kkv-k is pályázhatnak, akik csak 1 lezárt üzleti évvel rendelkeznek – hívja fel a figyelmet az M27 Absolvo.

A 2017. március 8-tól megnyíló GINOP-3.2.2-16 pályázat célja a hazai kkv-k infokommunikációs eszköztár-bővítésének támogatása. Felhő alapú, illetve komplex vállalati és szervezeti infokommunikációs és mobilfejlesztések beszerzése, IKT-megoldások bevezetésének támogatása, IT- és telekommunikációs eszközök, szakértői díjak és tanácsadási tevékenységek lesznek elszámolhatók. (Érdemes fejleszteni, közvetlen összefüggés van a vállalatok digitális átállása és a bevételek növekedése között.)

Kép: Flickr/perspecsys

A pályázat keretében nyújtott támogatás pénzügyi eszközzel kombinált vissza nem térítendő támogatásnak minősül, tehát a vissza nem térítendő támogatás kizárólag a Magyar Fejlesztési Banktól igényelt kedvezményes (évi 2%-os kamatozású) kölcsönnel együtt igényelhető, legalább akkora összegben, mint az igényelt vissza nem térítendő támogatás.

A pályázattal kapcsolatos felfokozott várakozások és a pályázói kör bővülése által élesedő verseny miatt rendkívüli dömping várható majd a pályázatok beadásának első napjától. Aki eddig nem tette, az tehát gyorsan álljon neki a felkészülésnek, mert a pontosan, alaposan előkészített és alátámasztott pályázat és a lehető legkorábbi benyújtás jelentős mértékben növeli a nyerés esélyét.

Mivel készüljön, hogy növelje az esélyeit?

  • A cégek jelentős része fejlődése során későn szembesül a folyamatmenedzsment szükségességével. Gondolja át, mely területeken szükséges a folyamatok strukturálása, vállalatirányítási rendszer bevezetése!
  • Kérjen be árajánlatokat (90 napig tekint a pályázati rendszer egy ajánlatot érvényesnek, kérje ilyen határidővel ön is!)
  • Állapodjon meg az előkészületekre, hogy a pályázat már az első napon benyújtható legyen!

Véleményvezér

Egyedül Magyar Péterről kellett titkosan szavazni

Egyedül Magyar Péterről kellett titkosan szavazni 

Magyar Péter szerint a róla szóló szavazáskor megszületett a Fidesz és a Szocialista frakció.
Szlovákia megkapta első F-16-os vadászgépeit

Szlovákia megkapta első F-16-os vadászgépeit 

Vásárolnak a szlovákok, miközben szidják az eladót.
Elismeréseket kap Joe Biden amerikai elnök

Elismeréseket kap Joe Biden amerikai elnök 

Joe Biden lemondott a következő négy évről, de megnyerte a következő hat hónapot!
Már csak az aluliskolázottaknál dübörög a Fidesz

Már csak az aluliskolázottaknál dübörög a Fidesz 

Már gyurcsányozni sem érdemes.
Hatalmas metrót épít a mindössze 300 ezer lakosú Kolozsvár

Hatalmas metrót épít a mindössze 300 ezer lakosú Kolozsvár 

Világváros lesz Kolozsvárból.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo