hirdetés

Megemelt keretösszeg mikrovállalkozások fejlesztésére

Módosul az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Mikrovállalkozások fejlesztése” című (GOP-2011-2.1.1/M és KMOP-2011-1.2.1/M kódszámú) kiírás pályázati felhívása, jelentősen emelkedik a keretösszeg.
hirdetés

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) megemeli a GOP-2011-2.1.1/M esetében a rendelkezésre álló keretet, ennek megfelelően a pályázati felhívás „A.2. Rendelkezésre álló forrás és a támogatható pályázatok várható száma” fejezete a következők szerint módosul:

„A.2.1. A GOP-2011-2.1.1/M esetében:

A vissza nem térítendő támogatás esetében az 1333/2012. (IX. 7.) Korm. Határozat alapján a GOP-2.1.1. konstrukcióra rendelkezésre álló keret 105 milliárd forint. Amennyiben a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret kimerül, vagy annak kimerülése előre jelezhető, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a benyújtási határidő előtt a benyújtás lehetőségét felfüggesztheti vagy a pályázatot lezárhatja." Mint a Piac&Profit Online korábban közölte, a keretösszeg emeléséről még nyár folyamán hozott döntést a kormány.

A módosítás eredményeként lehetőség van arra, hogy a konstrukció teljes keretösszegének erejéig kötelezettségvállalás történjen a különböző pályázati felhívások alatt, rugalmasan igazodva a piaci igényekhez, és a forráskeret kimerülése esetén minden felhívás egyidejűleg kerüljön felfüggesztésre. A módosítás kiegyensúlyozott forrásfelhasználást tesz lehetővé.

- A pályázati felhívás  C.3. „Nem elszámolható költségek” fejezet j) pontját töröltük, a korlátozás a beadott pályázatok esetében nem alkalmazandó.

A pályázati felhívás fentieknek megfelelő szövegszerű módosítása és honlapon történő cseréje hamarosan megtörténik, a változtatás azonban a jelen közlemény megjelenésével érvénybe lép.

A pályázati kiírás részletesen itt olvasható!

hirdetés

Véleményvezér

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo