hirdetés

Az ESET szolgáltatásával bővülnek a Cyberoam eszközei

A vezető, proaktív védelmet kínáló biztonságtechnológiai vállalat, az ESET bejelentette, hogy együttműködésre léptek a hálózatbiztonsági megoldásokat gyártó Cyberoam Technologies-zal.
hirdetés

Biztonságos elérés távoli cégek hálózatához - kép: SXC

A megállapodás szerint a Cyberoam UTM (Unified Threat Management) eszközeibe és NGF (Next Generation Firewall) alkalmazásába integrálja az ESET Secure Authentication szolgáltatását, a kétfaktoros, egyszeri jelszavas (2FA OTP), távoli hozzáférést biztosító mobilalkalmazást.

„Igazán lenyűgöző az ESET munkája, örömmel működünk együtt velük. Az ESET Secure Authentication szolgáltatás nem csak extra védelmi réteggel látja el a felhasználóinkat a vállalati hálózathoz való távoli hozzáférés során, de a telepítése és a használata is igazán egyszerű – mondta Ajay Nawani, a Cyberoam Technologies globális kereskedelmi vezetője. – További nagy előnye, hogy egy előre telepített mobilalkalmazáson vagy SMS-en keresztül olyan felhasználóknak is megoldást jelent, akiknek mobiltelefonjai még nem támogatják az alkalmazásokat.“

A Magyarországon ősztől elérhető ESET Secure Authenticationt arra tervezték, hogy biztonságosan és problémamentesen biztosítson távoli elérést a cégek hálózatához és a szenzitív adatokhoz. A mobilalapú megoldás révén a felhasználók hozzáférnek a vállalati VPN-hez és OWA-hoz (Outlook Web App), illetve olyan egyéb Microsoft rendszerekhez, mint például a Dynamics vagy a Sharepoint. A felhasználók RADIUS alapú szolgáltatásaikban is használhatják az ESET Secure Authentication megoldást, vagy az alkalmazásprogramozási felület (API) használatával integrálhatják a már meglévő Active Directory alapú azonosítási rendszereikbe.

„Tavaly az amerikai székhelyű vállalatok 90%-a volt adatlopás vagy más támadás áldozata. A behatolások 76%-a a gyenge jelszavak feltöréséből eredt, így nem csodálkozunk, hogy sok vállalat keres megfelelő megoldást erre a problémára – mondta Ignacio Sbampato, az ESET marketing és kereskedelmi vezetője. – Az ESET kétfaktoros, egyszeri jelszavas szolgáltatása nagyszerű eszköz bármilyen méretű szervezet biztonságának megerősítésére, használatával biztonságosan érhetik el érzékeny adataikat és hálózataikat. Nagy örömünkre szolgál, hogy partneri megállapodást kötöttünk a Cyberoam Technologies-zal.”

Az ESET Secure Authentication a kétfaktoros azonosítás legegyszerűbb és leggyorsabb módját kínálja. A felhasználó egyszerűen, mobilalkalmazáson keresztül kérhet biztonságos és véletlenszerűen generált OTP hozzáférést. Az alkalmazás telepítése egyszerű, nem igényel informatikai tudást vagy segítséget. A szerver oldali integráció és kezelés szintén gördülékeny, így az ESET Secure Authentication szolgáltatás a költséghatékony tervezésben is segíti a vállalatokat.

Számos iparágban, például az egészségügyben és a pénzügyben égető szükség van az erősebb felhasználói azonosításra. A Cyberoam jelenlegi ügyfelei most az ESET-tel kötött együttműködés révén használhatnak VPN-t a szerverek és a webes alkalmazások közötti kommunikációra, valamint a Cyberoam monitorozási és naplózási szolgáltatásaival követhetik hálózataik és felhasználóik aktivitását.

hirdetés

Véleményvezér

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Demarkációs vonal lesz az ukrán háború vége

Az orosz és az ukrán hadsereg láthatóan nem bír egymással.
Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

Az adócsökkentés kormánya élen az adóemelések európai listáján

A választások előtt fedezet nélkül kiszórt költségvetési milliárdok árát most fizetjük meg. A Pénzügyminisztérium gyakorlatilag átalakult adóemelési üzemmé.
Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Az értelmetlen dúlás háborújává fajul az orosz-ukrán konfliktus

Egy víztároló gátja pusztult el Ukrajnában, aminek következményeként 10 Balatonnyi víznek kell pár óra alatt lefolynia a Dnyiprón.
Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo