Ügyfeleik és munkatársaik idejét is pazarolják a vállalatok?

Tízből kilenc vállalat küzd hálózati problémákkal, pedig a belső használatú és ügyfélalkalmazások fennakadásainak jó része könnyedén megoldható lenne forgalomoptimalizálással.

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Kép: PP Archiv

A felhő alapú megoldások és vállalatirányítási rendszerek terjedéséből adódóan egyre több belső használatú és ügyfélalkalmazás működése függ a meglévő sávszélességtől és annak megfelelő elosztásától.A NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. nemrég kiadott tanulmányából az is kiderül, kiknek érdemes beruházni a forgalomoptimalizálásba, és mekkora ráfordítást jelent mindez egy cégnek.

„Tapasztalataink szerint tízből kilenc vállalat esetében jelentkeznek a nem megfelelő hálózati beállítások miatt teljesítményingadozások, de sok esetben nem fektetnek kellő hangsúlyt a problémára, vagy rögtön nagyobb sávszélesség vásárlása mellett döntenek, pedig valójában forgalomoptimalizálásra lenne szükségük” – magyarázta ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. ügyvezetője. Azoknál a nagyvállalatoknál pedig, ahol az egymástól földrajzilag távol eső telephelyek közti hatékony kommunikációt is meg kell oldani, csak a forgalomoptimalizálás segíthet. Elsősorban a bankszektor az, ahol a fiókok közti kommunikáció és az ügyfelek zavartalan online ügyintézése érdekében szinte minden esetben szükség van ilyen megoldásra. Emellett jellemzően érintettek azok a cégek is, akik ügyfélkapcsolati rendszereket – például call és kontakt centert – használnak, és biztosítaniuk kell az ezeken zajló forgalom zavartalan működését.

Az alkalmazottak közérzetét is javítja a forgalomoptimalizálás

„Az olyan vállalatok esetében, ahol az ügyfélkezelés komoly sávszélességet igényel, és a rossz beállítások miatt nem megfelelő az ügyfélkiszolgálás minősége, a forgalomoptimalizálás elsősorban nem pénzbeli, hanem belső hangulati és ügyfél-elégedettségi előnyökkel jár – emelte ki a NET’54 ügyvezetője. – A hálózatoptimalizálás által ugyanis növeljük a felhasználói élményt, mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek részéről. Ezáltal megszűnnek a szervezeten belül a túl nagy forgalom okozta torlódások, így ugyanannyi idő alatt sokkal több feladatot tudnak ellátni a munkatársak. Tehát egy egyszeri beruházásért cserébe hosszú távon sokkal költséghatékonyabban tud működni a szervezet.”

Ezen túl a beépített jelző funkciónak köszönhetően a forgalomoptimalizálás segít kivédeni a jövőbeni vírustámadásokat is, mivel a meglévő forgalomtérképnek köszönhetően minden szokatlan eltérés jelzésértékű az IT munkatársak számára.

Fektessen IT-be 2014-ben!
A kis- és középvállalkozások számára a technológia elérhetőbb, mint valaha. Tele a világ olyan megoldásokkal, amelyekről egy-két évtizede még csak a legnagyobb vállalatok álmodhattak, ráadásul egyre olcsóbbá válnak a szükséges eszközök.
Nem tud rontani

„A bevezetés során fel szokott merülni a kérdés, hogy mi történik, ha a forgalom optimalizálását végző eszköz nem kap áramot, esetleg elromlik. Bár ez utóbbira még nem volt példa, az általunk alkalmazott Allot megoldásban egy különleges fejlesztés biztosítja a rendszer kiiktatását abban az esetben, ha a hardveres megoldás nem képes ellátni a feladatát” – mondta ifj. Karászi József.

A beépített „pass through” funkcionalitás garantálja, hogy a legkomolyabb meghibásodás esetén is akadálytalanul átfolyhasson a forgalom a berendezésen – mint egy egyszerű kábelen. A hiba persze senki számára nem marad észrevétlen, hiszen újra megjelennek az optimalizálást megelőző teljesítményingadozások.

Az ingyenes tanulmány az alábbi linkről tölthető le.

Véleményvezér

Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására

Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására 

Még soha nem volt mélységű lejárató kampány indult Magyar Péter ellen.
Mellár Tamás otthagyja a református egyházat

Mellár Tamás otthagyja a református egyházat 

Balog Zoltán személye sok református számára elfogadhatatlan.
Forrong a református egyház a pedofil-ügy miatt

Forrong a református egyház a pedofil-ügy miatt 

Amíg marad a református egyház jelenlegi vezetése, addig lemond lelkipásztori fizetés-kiegészítéséről
Lecsúsztunk az OECD inflációs listáján, már Ausztria is előttünk

Lecsúsztunk az OECD inflációs listáján, már Ausztria is előttünk 

Kiszámíthatóbb gazdaságpolitikára lenne szükség.
Taxis balhé tört ki Romániában

Taxis balhé tört ki Romániában 

Ki lesz az erősebb? A hagyományos taxisok, vagy az utazásmegosztók?
Az euróövezet inflációja a szankciók ellenére nem mutat rossz képet

Az euróövezet inflációja a szankciók ellenére nem mutat rossz képet 

A kormánypropaganda a magyar csúcsinfláció miatt a szankciókat okolta, de a számok világméretű összehasonlításban ezt nem igazolják.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo