hirdetés

Vevőcsalogató tippeket adunk!

Megjelent a Piac&Profit júniusi száma, vevőcsalogató tippekkel, etikus biznisz sztorikkal, és a részletekkel, hogyan juthatunk hozzá a kedvezményes, 2,5%-os hitelhez! Segítünk abban is, hogy hogy használjuk ki a mobilforradalmat a cégünk javára, vagy hogyan lássuk meg az üzleti lehetőséget abban, amink van.
hirdetés

Az innovatív, az új utakat kereső vállalkozók elengedhetetlen üzlettársa, a Piac&Profit ebben a hónapban is segít sikerre vinni vállalkozását.

Középpontban: Vevőcsalogató tippek

„Kevés a vevő!”, „Keveset vásárolnak az emberek”. Ismerősek ezek a panaszok? A kiélezett versenyben minden korábbinál nagyobb a tétje, hogy vásárlásra ösztönözzük a potenciális vevőinket, majd megtartsuk őket hosszú távon is. A Piac&Profit júniusban ehhez ad némi segítséget. Tovább az összeállításhoz...

Etikus bizniszek

Külföldi és hazai példák üzleti etikára az értékvezérelt gazdaságban, ahol az üzleti etika messze nem jótékonykodást jelent, hanem annak felismerését, hogy egy vállalkozás a társadalmi környezet és az ökoszisztéma szerves része. Az elmúlt években egyre inkább tetten érhető a cégek tudatosodása, a hangsúlyváltás, az etika szó tartalmának gazdagodása. Tovább a cikkhez...

Hogyan használjuk ki a mobilforradalmat?

Természetesen egy jó, mobilra optimalizált weboldallal. Egy év alatt négyszeresére ugrott a mobil eszközökről érkező látogatások száma és a mobilon információt találók több mint fele vevő lesz. Ez akár a kitörési pont lehet egy kisvállalkozásnak. Cikkünkből megtudhatja, hogy milyen módon lehet weboldalunkat átalakítani minden szempontból hatékonyan. Tovább a cikkhez...

Hogyan kaphatunk 2,5%-os hitelt?

Elindult az MNB Növekedési Hitelprogramja. Részletek a júniusi Piac&Profitban.

Szenvedélyből biznisz

Naponta élvezzük a Word automatikus helyesírás-ellenőrző programjának előnyeit, használjuk a webforditas.hu szótárprogramját, és bele sem gondolunk, hogy az ingyenes szolgáltatások mögött komoly fejlesztések állnak és egy üzleti vállalkozás. dr. Prószéky Gáborral, a MorphoLogic alapítójával készült interjúnkból kiderül, hogy hogyan lehet boldogulni a freemium-világban.

Kényszervállalkozók 2.0

A legtöbb hazai vállalkozó ma is éppúgy kényszerből lesz vállalkozóvá, mint a rendszerváltás környékén. A vállalkozói életpálya-modell hiányáról Hűvös Ágnessel, a Megoldás.Most tanácsadójával beszélgettünk.

Sáfárkodjunk azzal, amink van!

A panaszáradatot hallgatva, úgy tűnik, mintha egyáltalán nem is lehetne manapság vállalkozásba kezdeni. Pedig vannak, akiknek sikerül, még ha nincs is nekik hatalmas kezdőtőkéjük, vagy más „extrájuk”. Ahelyett, hogy feladnánk, fordítsunk egyet a dolgon: mindenkinek van VALAMIJE. Hogy mennyire egyszerű vállalkozásba fogni, kiderül a cikkből.

Filmajánló: A Small Act

Elég hozzá havi pár ezer forint, és már esélyt teremthetünk arra, hogy valamely hátrányos sorsú gyermek a harmadik világban kiemelkedjen a szegénysorból. A Jennifer Arnold rendezte A Small Act – Egy apró cselekedet – című dokumentumfilm egy ilyen kedvezményezett felemelkedését mutatja be Kenyától a Harvardon át munkahelyéig, az ENSZ-ig.

hirdetés

Véleményvezér

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo