hirdetés

Magyar szállodalánc vesz újabb gyönyörű hotelt Ausztriában

Júniustól az Accent Hotels üzemelteti a festői Stubai-völgyben található négycsillagos Sporthotel Cristall-t, amely csatlakozásával már hat hotelre bővült a magyar szállodalánc osztrák portfóliója. A 44 szobás szálloda wellness részlegével, családbarát szolgáltatásaival és a környék széles programkínálatával mind a négy évszakban élményekkel teli kikapcsolódást ígér vendégeinek.
hirdetés

Varázslatos hegyi táj, érintetlen környezet és az Alpok egyik legjobb síterepe várja a Sporthotel Cristall vendégeit a Stubai-völgyben. A hamisítatlan tiroli hangulatot kínáló hotel szobáiból káprázatos kilátás nyílik a hegyekre, az aktívan eltöltött nap végén pedig a szálloda wellness részlege és beltéri medencéje kínál feltöltődést. A hotel saját parkolóval és mélygarázzsal rendelkezik, az autóval érkező vendégek pedig mindössze 20 perc alatt elérhetik a Stubai gleccsert, ahol november elejétől május végéig tart a síszezon. A gyermekkel utazó családok is számos élménnyel gazdagodhatnak a szálloda falain belül és kívül egyaránt – a kicsik kedvence garantáltan a tágas beltéri játszóház lesz. A gasztronómia kedvelőit autentikus tiroli stílusú étterem várja a regionális és a nemzetközi konyha kedvelt fogásaival.

Nem csúnya (Fotó: Accent Hotels )

„Az Accent Hotels Stájerországban és Tirolban népszerű sípályák szomszédságában is üzemeltet szállodákat, tapasztalatunknak köszönhetően pedig újabb partnerünk bízott meg minket hasonló profilú szálloda működtetésével. A négycsillagos Sporthotel Cristall immár a hatodik érdekeltségünk Ausztriában és azon dolgozunk, hogy tovább gyarapítsuk az Accent Hotels által üzemeltetett szállodák számát nyugati szomszédunknál" – mondta el Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

A szállodának otthont adó Fulpmes település a mesés hegycsúcsokkal övezett, 35 km hosszan elnyúló Stubai-völgyben található. A völgy végében magasodó Stubai gleccseren 65 km hosszú sípályán csúszhatnak a téli sportok szerelmesei, a melegebb évszakokban pedig többek között lenyűgöző bicikli- és túraútvonalak, rafting és siklóernyőzés várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat - amelyekhez a Sporthotel Cristall számos kedvezményt nyújt vendégei számára.

hirdetés

Véleményvezér

Élelmiszer magánimport indult nyugatról, a sláger az ott jóval olcsóbb sajt

Élelmiszer magánimport indult nyugatról, a sláger az ott jóval olcsóbb sajt

Elsősorban a tartós élelmiszer és a vegyiáru az, amit ma már jóval olcsóbban lehet megvásárolni nyugaton, mint nálunk.
Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Úgy néz ki a csehek pont fordítva csinálnak mindent, mint mi, pedig a szankciós politika őket ugyanúgy érinti, mint minket.
Megfenyegették Hadházy Ákost

Megfenyegették Hadházy Ákost

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.
Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo