hirdetés

Jól teljesít LLP magyar leánya

Az európai ERP piac egyik meghatározó szereplője, az LLP Csoport Észak-Amerikában nyit képviseletet, ahonnan az Egyesült Államok, Kanada és a Karib-térség országait látja el ezentúl szolgáltatásaival. A Massachusetts állambeli irodát a jól teljesítő magyar leányvállalat vezetője, Barbara Dreska indítja be. A hazai képviselet a kelet-európai régió teljes árbevételének 36, profitjának nem kevesebb mint 50 százalékát adta 2011-ben.

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

hirdetés

Az európai ERP piac egyik vezető szolgáltatója, az LLP Csoport Észak-Amerikában nyit képviseletet, ahonnan ezentúl közvetlenül szolgálja ki az Egyesült Államok, Kanada és a Karib-térség országaiból érkező, tanácsadói szolgáltatásokra, illetve szoftvermegoldásokra szóló igényeket. A képviseletet a magyar leányvállalat eddigi vezetője, Barbara Dreska indítja be. A vezető elmondta, a piaci felmérés szerint logikus lépés megnyitniuk az irodát, mivel sok észak-amerikai vállalat szeretné most versenyképességét növelni, tevékenységét bővíteni, amelyhez az LLP rendszerei és szolgáltatásai is jelentősen hozzájárulhatnak.

A cég az ottani piacon már jól ismert Infor SunSystems pénzügyi szoftvermegoldásra és az Infor EAM vállalati eszközmenedzsment rendszerekre koncentrál majd. Emellett az idő- és szolgáltatásautomatizálási time@work, valamint a költségkezelési expense@work szoftvermegoldások viszonteladója is lesz.

Az LLP Csoport tehát az eddigi közép- és kelet-európai, orosz, belga, luxemburgi és mexikói piacok mellett az új amerikai irodával szélesíti működési territóriumát, bár a cég tanácsadói a cégcsoport 20 éves története során a világ szinte minden táján dolgoztak már, így az Egyesült Államokban is. A magyarországi leányvállalat az 1,55 millió eurós árbevételével a kelet-európai térségben működő LLP- irodák teljes, 4,3 millió eurós árbevételének 36 százalékát adta 2011-ben, amelynél csupán a cseh képviselet teljesített jobban három százalékponttal. A nyereség szempontjából viszont a magyar leány toronymagasan vezet, e csoport teljes profitjának 50 százalékát produkálta.

hirdetés

Véleményvezér

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.
Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi

Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi 

A szakemberek szerint beláthatatlanok a következmények.
A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében

A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében 

Magyarország népessége tényleg drámaian csökken, nemsokára Ausztria lélekszáma is több lesz, mint a miénk, de ez nem általános európai tendencia.
Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba

Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba 

A nyugati világnak az egyik legizgalmasabb sajátossága, hogy lehet hibázni, csak sokba kerül. Most pont ez történik a britekkel a Brexit miatt.
Hadházy Ákos talált egy fürdőmedencét, amiben néptáncolnak, nem tréfa

Hadházy Ákos talált egy fürdőmedencét, amiben néptáncolnak, nem tréfa 

A független országgyűlési képviselő láthatóan igyekszik felülmúlni az általa feltárt lombkorona nélküli lombkoronasétány ügyet. Lehet most sikerült, mert a magyar pénzlopási kreativitás határtalan.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo