Több ezer milliárd forintra lehet még idén pályázni

2019. május 06. hétfő - 12:10 / piacesprofit.hu
  •    

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Rengeteg forrásról, több ezer milliárd forintról van szó. Támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről kkv-knak a Piac & Profit roadshow-ján!

Sok 50-100 százalékos támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll még, de a visszatérítendő pályázatok és az NHP 1000 milliárd forintos hitelprogramja is rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat, nagyon olcsón a kis- és középvállalatok számára. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből.

Érdemes lehajolni a fejlesztési pénzekért! Manapság még mindig a digitalizálás, automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztése a legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is nagyon sok segítséget találunk.

égből hulló pénzérmék

Kép: Fotolia

A Piac & Profit Pénz, de honnan? roadshow-zárója Budapesten, június 6-án, most is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról. Várjuk Közép-Magyarország döntéshozóit!

A konferencián a részvétel, mint 17 év óta minden évben, ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!

A források megszerzésének feltételeiről első kézből, személyes konzultációs lehetőséggel informálódhatnak a Közép-Magyarország régió kkv-döntéshozói.

Ne feledje! Június 6. Budapest, Piac & Profit roadshow a pályázatok utolsó nagy rohamáról.

Részletes program és regisztráció!

 

Feliratkozom a(z) Pénzszerzés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek