Kényelmes alvófülkéket alakít ki az Airbus távolsági járatain

2018. április 14. szombat - 12:09 / piacesprofit.hu
  •    

Alvásra is alkalmas modulrendszert fejlesztett ki az Airbus a távolsági járatok hasában. A tehertérből leválasztott helyen játszótér is kialakítható, vagy üzleti tárgyalásokat is tarthatnak.

Két éven belül külön kabinokban alhatunk kényelmesen távolsági légi járatokon – sőt, gyerekjátszót vagy konferenciaszobát is rendelhetünk. Elsőnek az Airbus alkalmazza majd a módszert, hogy a gép alsó részében teherszállításra használt helyet másképp hasznosítsák.

Kép: airbus.com

Kép: airbus.com

A modulokat, amelyek igény szerint bekerülnek a rakodótérbe, elsőnek az Airbus 330-as, két hajtóműves típusán alkalmazzák majd, 2020-tól.

Az utas rendelése szerint kerülhetnek a gép hasába kívánt méretű, „gyerek- és családi részleg” elnevezésű modulok, amelyekben egy vagy több személy alhat, gyerekek játszhatnak, vagy éppen együtt utazó üzletemberek tanácskozhatnak.

Szuperluxus: így repülnek a dollármilliárdosok
Luxusautót vásárolni ma már nem kunszt, bármelyik valóságshow-sztár vagy celeb megteheti. A gazdagság igazi státuszszimbólumává a magánrepülőgépek váltak.

A Zodiac Aerospace céggel közösen kifejlesztett modulrendszer a szokásos teherkonténerek helyére kerül, és a rakodást nem befolyásolja. A rendszer iránt már több légitársaság is érdeklődött.

Árakat a legújabb jegykategóriára még nem közöltek, de elképzelhetjük, hogy azok még az első osztályú repülőjegyek „csillagászati” árait is jelentősen felülmúlják majd – de bizonyosan lesz rájuk kereslet.

(Forrás: Die Welt)

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor