Munkahelyi étkezés cikkek
![A munkahelyi étkezést is fenekestül felfordította a járvány](https://piacesprofit.hu/i/a/e/4/a/2/0/9/2/d/3/5/4/1/b/5/d/b/6/0/4/a-munkahelyi-etkezest-is-fenekestul-felforditotta-a-jarvany_md.jpg)
A munkahelyi étkezést is fenekestül felfordította a járvány
Az éttermek bezárása és csökkentett üzemű újranyitása nem hagyta érintetlenül a munkahelyi étkezési lehetőségeket sem – ez derült ki a Wolt és a Profession.hu közös felméréséből. A megkérdezett fővárosi cégek 28 százaléka óvatosan indítja újra a munkahelyeket, ennek része az egészségvédelmi intézkedések bevezetése, és a biztonságos étkezési lehetőség megteremtése is.
![A munkahelyen is a házi kosztra esküszik a magyar](https://piacesprofit.hu/i/b/2/5/4/2/7/9/c/c/0/7/4/2/b/6/c/8/f/e/c/a-munkahelyen-is-a-hazi-kosztra-eskuszik-a-magyar_md.jpg)
A munkahelyen is a házi kosztra esküszik a magyar
Az irodai dolgozók többsége a munkahelyén fogyasztja el ebédjét, amit jellemzően otthonról visz magával. Különösen igaz mindez a 18 és 30 év közöttiekre: ennek a korcsoportnak a háromnegyede fogyasztja délben a magával hozott ételeket – ez derül ki a felnőtt magyar internetezők munkahelyi étkezési szokásairól szóló - a Profession.hu és a Wolt Magyarország közös - reprezentatív felmérésből. A kutatás eredményei szerint az ételrendelések során is a házias ízeket részesítjük előnyben.