Munkahelyi ebéd cikkek
![Fontos, mégis gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést](https://piacesprofit.hu/i/d/7/2/9/3/4/0/6/4/e/2/0/5/8/6/c/c/4/9/a/fontos-megis-gyorsan-le-akarjuk-tudni-a-munkahelyi-etkezest_md.jpg)
Fontos, mégis gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést
A napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről.
![A munkahelyen is a házi kosztra esküszik a magyar](https://piacesprofit.hu/i/b/2/5/4/2/7/9/c/c/0/7/4/2/b/6/c/8/f/e/c/a-munkahelyen-is-a-hazi-kosztra-eskuszik-a-magyar_md.jpg)
A munkahelyen is a házi kosztra esküszik a magyar
Az irodai dolgozók többsége a munkahelyén fogyasztja el ebédjét, amit jellemzően otthonról visz magával. Különösen igaz mindez a 18 és 30 év közöttiekre: ennek a korcsoportnak a háromnegyede fogyasztja délben a magával hozott ételeket – ez derül ki a felnőtt magyar internetezők munkahelyi étkezési szokásairól szóló - a Profession.hu és a Wolt Magyarország közös - reprezentatív felmérésből. A kutatás eredményei szerint az ételrendelések során is a házias ízeket részesítjük előnyben.