hirdetés

Ön is kérdezhet Hadházy Ákostól - újra Klasszis Klub

Az elszámoltatás lehetőségeiről, korrupcióról, a Fidesz-KDNP-kormány zűrös ügyeiről és annak hatásairól, valamint az ellenzéki kormány elképzeléseiről beszélgetnek kollégáink, a Privátbankár.hu és az Mfor.hu Klasszis Klub következő rendezvényén Hadházy Ákos független képviselővel.
hirdetés

Hosszan lehetne sorolni azokat a kisebb és nagyobb korrupciós ügyeket, melyek Hadházy Ákosnak köszönhetően kaptak nagyobb nyilvánosságot. Ám hiába az elérés, hiába van szó olykor milliárdos nagyságrendű ügyekről, a jogi következményekről már sokkal kevesebbet hallani.

Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb visszhangot keltő botránya Völner Pál és a Végrehajtói Kamara ügye volt, mellyel kapcsolatban gyakran felmerülő kérdés, hogy a bizonyítékok ellenére érdemi előrelépés még nem történt az ügyben, az érintett fideszes képviselő továbbra is az országgyűlés tagja.

Hadházy Ákos (Fotó: Hadházy/facebook)

A Völner-ügy azonban csak a jéghegy csúcsának tekinthető, hiszen EU-s pénzek milliárdjai lehetnek érintettek a helytelen felhasználást illetően. Így várható is volt, hogy az ellenzéknek muszáj ezzel a kérdéssel foglalkozni a programjában. A Márki-Zay Péter vezette ellenzéki összefogás egyik zászlajára az elmszámoltatást tűzték ki, melynek politikai felelőse Hadházy Ákos lett, akinek még kormányzati szerepkört is felajánlottak. Meg lehet-e tisztítani a rendszert a korrupciótól, van-e esély az elherdált milliárdok visszaszerzésére? Reális esély van-e például a hét évre bebetonozott Polt Péter elmozdítására? Hogyan fog működni a Korrupcióellenes Ügyészség? Többek között ezek a kérdések is elhangzanak majd Klasszis Klub következő rendezvényén vendégünkkel, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel. A rendezvény megtekintése ingyenes, csupán egy regisztrációra van szükség.

Élő, interaktív beszélgetésünkre március 9-én 15:30-as kezdettel kerül sor, melyre az alábbi felületen tudnak regisztrálni >>

Kérdéseiket természetesen most is feltehetik vendégünknek, e-mailen ([email protected]) vagy az adás alatt chat-ben illetve videós bejelentkezés formájában.
Korábbi adások vendégei voltak:
hirdetés

Véleményvezér

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A Magyarországon dolgozó kínai kiskereskedők boldogan dörzsöhetik a tenyerüket.
Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo