hirdetés

Mi jöhet a NER után? A Klasszis Klub következő vendége Giró-Szász András lesz

Pánik van a Fideszben, vagy teljes a nyugodtság az ellenzéki miniszterelnök-jelölt kiválasztása után? És ki lehet Orbán Viktor utóda? Fontos kérdések, fontos válaszok október 28-án.
hirdetés

Az egyik legizgalmasabb kérdés az ellenzéki miniszterelnök-jelölési verseny lezárultával az, hogyan reagál a Fidesz az eredményre: veszélyben érzik-e a 2022-es parlamenti választási esélyeiket, vagy a közismerten alapos belső méréseik, a közvélemény szondázása megnyugtatólag hat a párt legfelső vezetésére?

Giró-Szász András lesz laptársunk következő vendége

Amelynek origójában egyetlen személy, Orbán Viktor áll. De egyszer minden véget ér, valakinek át kell vennie a stafétát. A lehetséges utódok száma korlátos, van, aki időközben kikerült a politikai fősodorból. Az előttünk álló, parlamenti választással súlyosbított hónapoknál messzebb tekintve vitathatatlanul a pártelnök utódlása lesz a legfontosabb politikai sztori. Ezzel összefüggésben pedig azt lesz érdemes megfigyelni, hogy 11 masszív év után sor kerül-e a Nemzeti Együttműködés Rendszerének felülvizsgálatára, avagy minden marad a régiben?

Minderről egy olyan embert érdemes megkérdezni, aki közelből ismeri a kormánypárt struktúráját, hatalmi köreit, ugyanakkor képes analitikusan szemlélni a folyamatokat. Laptársunk, a Privátbankár.hu Klasszis Klub rendezvényének következő vendége Giró-Szász András volt kormányszóvivő, politológus, stratéga lesz, aki bár egy ideje nincs szem előtt, de megfelel az általunk támasztott feltételeknek. Gondolat és erő - a cselekvő állam orbáni modellje címmel korábban megjelent elemző kötete a NER és az orbáni kormányzás fundamentumait igyekszik világosan leírni, értelmezhetővé tenni.

Élő, interaktív beszélgetésünkre október 28-án 16 órai kezdettel kerül sor, amelyre az alábbi felületen tudnak regisztrálni. Kérdéseiket természetesen most is feltehetik e-mailen ([email protected]) vagy az adás alatt chat-ben illetve videós bejelentkezés formájában.

hirdetés

Véleményvezér

Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.
A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

Fenekestül fordult fel a világ, amikor Bécsben olcsóbb a zöldség, mint itthon.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo