hirdetés

Majka szarpalacsinta lenne? Durvul a kampány

A magyar politikai élet nem hazudtolja meg magát. A választási kampány színvonala igazából egyre nehezebben minősíthető.
hirdetés

A fidesz aktivisták úgy tűnik ellenzéki plakátok rongálásban kívánnak jeleskedni. A Demokratikus Koalíció (DK) közleménye szerint éjszaka Egerben a párt Heves megye 1-es számú választókerületében induló országgyűlési képviselőjelöltjének, Berecz Mátyásnak mintegy 40 darab plakátját rongálták meg. Az elkövetőket tetten érték és elfogták, a rendőrség intézkedett az ügyben, bűncselekmény alapos gyanúja miatt eljárás indult ellenük.

Fotó: Jámbor/facebook

Néhány napja Jámbor András, az Egységben Magyarországért (az ellenzéki pártok) közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban, vagyis a 6-os választókerületben tapasztalta ugyanezt. Ott az elkövetők 1000 plakátot rongáltak meg. A bűncselekményről videó készült, ami megtekinthető a facebookon.

Ellenzéki oldalon, ha minden jól megy bunyót is láthatunk majd. A Normális Élet Pártjának egyik vezetője, Gődény György már öklözésre hívja Majkát, miután vitába keveredett a raperral.

Fotó: Gődény/facebook

A facebookon látható videó bővelkedik a szaftos megfogalmazásokban.

Ide figyelj Petike. Azt mondom én Neked, ha szájkaratéban világbajnok vagy és mégsem mersz velem kiállni egy vitára, akkor azt mondom méressük meg magunkat másban. Azt mondod én egy szteroid bohóc vagyok, ami rajtam van az egy felfújt izom. Viszont tudjuk, hogy Te nagyon járatos vagy az ökölvívásban, ezt már láttuk korábban is. Én azt mondom, akkor mérkőzzünk meg abban. Sportszerű körülmények között. Én egy nagypapa vagyok már, de azt hiszem, egy olyan szartalicskával bármikor ki tudok állni, amilyen Te vagy. Akkor, amikor Te szeretnéd, Te válaszd a helyet és az időpontot.
Csak emlékeztetőül jegyezzük meg, hogy régen, az úri világban, ilyen konfliktus esetén a felek kesztyűt vágtak egymás arcába, ami után párbaj következett, pisztollyal vagy karddal első vérig. Esetleg egy gyors törvénymódosításon érdemes lenne elgondolkodni.
hirdetés

Véleményvezér

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Úgy néz ki a csehek pont fordítva csinálnak mindent, mint mi, pedig a szankciós politika őket ugyanúgy érinti, mint minket.
Megfenyegették Hadházy Ákost

Megfenyegették Hadházy Ákost

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.
Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.
Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Imádja a közpénzből vett luxust a fideszes polgármester

Pétervására város fideszes polgármestere nemcsak kastélyt épített uniós pénz felhasználásával magának.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo