hirdetés

Mi kell a startupoknak?

Szeptember végéig jelentkezhetnek a K&H inkubátor programjába azok a startupok, akiknek az innovatív ötletük prototípusa és a vállalkozó kedvű társak már megvannak, „csupán” azt nem tudják, hogyan lépjenek a nemzetközi piacra.
hirdetés

 

„Sok ember ébred arra, hogy van egy korszakalkotó ötlete, ám teljesen más képességek szükségesek az ötlet kitalálásához, mint a megvalósításhoz. Több mint 30 éves nagyvállalati tapasztalattal a hátunk mögött jól látjuk, hogy milyen fázisai vannak, milyen üzleti tudás és kapcsolati tőke kell egy sikeres vállalkozás megvalósulásához.

Kép: Pixabay

Az ingyenes vállalkozói infrastruktúra mellett ezért folyamatos képzést, szakmai rendezvényeket, dedikált iparági mentorokat és nemzetközi kapcsolatrendszert kínálunk a startupok igényeihez igazodóan, velük együtt gondolkodva” – tájékoztatott Németh Balázs, a program vezetője.

Kik jelentkezhetnek? 

Míg más vállalati alapítású inkubátorok jellemzően az adott iparágon belül fogadnak startupokat, addig a Start it @K&H program iparágfüggetlen. Ennek köszönhetően igen széles skálán mozog a startup-portfóliónk, ami egy rendkívül inspiráló légkört teremt a kreatív alkotó csapatok üzletileg is sikeres kiteljesedéséhez.

Startupversenyekkel az ágazatok zöldüléséért
Új módi, hogy amikor egy szektort környezetbarátabbá akar tenni egy világcég, az új technológiákat felfedezendő versenyt hirdet a startupok között. Jót tesz az ilyesmi a versenyt meghirdető világvállalatnak.

Hazai és nemzetközi tapasztalataink alapján úgy látjuk, hogy jelenleg négy területen tudjuk leginkább segíteni a startupok fejlődését, ez pedig az FMCG szektor, az IoT és a blockchain technológia területe, valamint a társadalmi vállalkozások” – emelte ki Németh Balázs.

Az inkubátorba 2018. szeptember 20-ig lehet jelentkezni, ám érdemes már előtte is felvenni a kapcsolatot, mert szeptember 11-én egy infoest keretében személyesen is lehetőség lesz találkozni és megismerni a már bent működő startupokat és az őket támogató mentorokat is. 

 

hirdetés

Véleményvezér

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo