Mi kell a nőnek a sikerhez?

Negyedik alkalommal hirdeti meg Női Kiválósági Díját a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara, ezúttal Eredményes Női Vállalkozók alcímmel. Olyan sikeres vállalkozónőket keresnek, akik példaképek lehetnek mások számára.

Sikeres nők kerestetnek - Kép: Regus

A zsűri a siker kulcsát jelentő „bizonyos pluszt” kutatja, legyen az innovatív gondolkodás, dinamizmus, kitartás, felkészültség vagy épp magabiztosság. A jelöléseket 2013. október 1-ig várják minden olyan eredményes női vállalkozóra, akik méltóak lehetnek a díjra. Nincs megkötés, bármilyen területen elért vállalkozói siker alapján érdemes jelölni és bárki állíthat jelöltet. Heal Edina, a zsűri elnöke elmondta: „A Női Kiválóság Díj nem „karrier-díj”, hanem elismernivaló, követendő emberi, női értékek, magatartásformák, életstílus, életvezetés komplex értékelése.”

„2010 óta több mint 150 hölgyet jelöltek az AmCham Női Kiválósági Díjra munkatársak, barátok, mert életüket, teljesítményüket elismerésre méltónak gondolták. Az idén, reményeink szerint ez a szám növekedni fog, és még több inspiráló történetet ismerhetünk meg” – mondta Mayer Zsolt, a zsűri tagja, a Mars Magyarország munkatársa, a rendezvény egyik  fő támogatójának képviselője.

A Díj ötletét 2010-ben a hongkongi AmCham és az ottani Morgan Stanley hasonló közös programja adta. Fogarasi Norbert, a budapesti Morgan Stanley iroda vezetője elmondta: „A fő különbség a magyar és a hongkongi program között az, hogy mi nem pusztán az üzleti sikerekre fektetünk hangsúlyt, hanem a teljes embert, életutat és harmóniát díjazzuk.”

A Díjra 2013. október 1-ig lehet hölgyeket jelölni. További információért kérjük, látogasson el a www.noikivalosag.hu címre. A győztest 2013. november 14-én délután, a Hetedik AmCham Esélyegyenlőségi Konferenciát követően hirdeti ki a zsűri a Budapest Marriott szállóban. További információért és interjúlehetőségért kérjük, keresse Juhász Zsófiát, az AmCham Marketing és Kommunikációs vezetőjét (telefon: +3614282085, e-mail: [email protected] vagy Dobozy Rózsát, a Díj kommunikációs partnerének, a Hill+Knowlton budapesti irodájának senior tanácsadóját (telefon: +36306958869 e-mail: [email protected])

Egyre több nő dolgozik, de még mindig nem elég
A női foglalkoztatás szempontjából kiemelkedő év volt a tavalyi, a nők foglalkoztatási rátája 52 százalék fölé emelkedett, amire húsz éve nem volt példa – mondta Szalai Piroska, a nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős miniszteri biztos. A női vezetők arányán lehetne még javítani.

Véleményvezér

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút

Magyar Péter felajánlotta az összes jobboldali médiának, hogy szívesen ad nekik interjút 

Köszörüljük ki a csorbát üzeni Magyar Péter azoknak, akik eddig azért bírálták, mert baloldali médiumoknál beszélt.
Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben

Rekordot döntött a lengyel valuta ára a magyarral szemben 

90 forint felett egy zloty ára.
Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba

Orvos híján a polgármester költözött az uniós pénzből felújított szolgálati lakásba 

Nem is tudni melyik a nagyobb baj, hogy nincs orvos, vagy, hogy illetéktelenül lakik a polgármester a szolgálati lakásban.
Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo