hirdetés

Kétéves a Piac & Profit Klub

Immáron két éve sikeresen, nagy érdeklődéssel övezve működik a Piac & Profit Klub – Az üzleti kapcsolatok klubja, ahol a vállalkozások exkluzív környezetben, barátságos hangulatban ismerhetik meg egymást és az együttműködésükből fakadó előnyöket.

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy az üzleti kapcsolatok legtöbbje még mindig a személyes ismeretségre, ajánlásokra, bizalmi alapon épül. A vállalkozások egyik legfőbb problémája a kapcsolatépítés, önmaguk, szolgáltatásaik, termékeik megismertetése s ezáltal hosszú távú üzleti partneri viszony kialakítása. Az immár két éve sikeresen működő Piac & Profit Klub – Az üzleti kapcsolatok klubja ezt az igényt hivatott kielégíteni. Ez idő alatt összesen 24 klubtalálkozón 1086 cégvezető és vállalat vett részt, összesen több mint tízezer cégbemutatkozásra került sor.

Klubunkban exkluzív környezetben, barátságos hangulatban teremthet gyümölcsöző kapcsolatokat

Konferenciáink mellett havonta egy alkalommal megszervezzük az üzleti kapcsolatok színteréül szolgáló, maximált létszámú, állandó helyszínű Piac & Profit Klubot, ahol az éves klubtag egy év alatt 12 rendezvényen mintegy 300 üzleti partnerrel ismertetheti meg személyesen üzleti vállalkozását, és teremthet üzleti kapcsolatot.

S ami emellett biztos hozadéka a tagságnak – mert az emberi természet ilyen –, hogy a klubtag cégvezetők egymás iránti bizalma gyorsan kialakulhat, s ajánlhatják egymást más üzleti partnereiknek is. A kapcsolati tőkék ily módon cserélődhetnek, s bővülhet a potenciális üzleti partnerek száma.

A Piac & Profit emellett jelentős gesztusokkal kedveskedik leendő klubtagjainak. Érdemes elolvasni a Piac & Profit szolgáltatásainak egyre bővülő körét. Plusz, grátisz marketingkommunikációs szolgáltatásainkon keresztül ugyanis nemcsak a klubtagságon belül, hanem országos szinten is ismertté teheti vállalkozását.

Amely cég a Piac & Profit Klub tagja, kiemelt figyelmet kap print és online üzleti magazinjaink hasábjain. Üzleti híreit, információit kiemelt jelentőséggel kezeljük. Valljuk: klubtagjainké a Piac & Profit print és online magazin. Jelentősen több értékű hirdetési, megjelenési felülethez van klubtagjainknak jogosultsága, mint amennyi a klubtagsági díj.

Állandó helyszín:  Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b) www.larusetterem.hu

Üzleti találkozók száma: 12/év (havonta egy)

Időtartam: 3,5 óra rendezvényenként, délután 15 órától 18.30-ig

Klubnapok: havonta egy

Klubtagok maximált száma: 100

A KLUBTALÁLKOZÓKRÓL

– Személyes bemutatkozási lehetőség rendezvényenként maximum 30-30 klubtagnak.

– Tizenkét klubrendezvényen az összes klubtaggal személyes találkozó, bemutatkozó prezentációval.

– Hatfős asztaltársaságok félóránként cserélődnek, ami 5-ször 5 perc saját prezentáció (bemutatkozás) tartását garantálja (1 klubnapon egy csoportban).

– A klubtagok az állandó klubhelyiséget használhatják személyes megbeszélésekre is.

− Éves klubtagoknak egy alkalommal 10 perc plenáris prezentációs tartása (a jelentkezés sorrendjében).

– Az éves klubtagok egymás elérhetőségeit megkapják.

– A klubesemények szervezői garantálják a moderálást, a bemutatkozások elősegítését, az asztaltársaságok ésszerű cserélését (pl. ugyanabban a szolgáltatási ágban tevékenykedők nem kerülnek egy csoportba stb.).

REGISZTRÁCIÓ ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Érdeklődni Marczis Krisztina Piac & Profit Klub kereskedelmi igazgatónál lehet e-mailben ([email protected]) vagy telefonon: +36 (1) 239-8382

hirdetés

Véleményvezér

Szijjártó Péter nagyon örül az oroszbarát Fico győzelmének, a szlovákiai magyar szövetség bukására egy szót nem veszteget

Szijjártó Péter nagyon örül az oroszbarát Fico győzelmének, a szlovákiai magyar szövetség bukására egy szót nem veszteget 

A Kuciak-gyilkosságot követő 2018-as bukása után Robert Fico nagyobb orosz barátságot és kemény EU-ellenességet hirdetett.
9 milliárd forintnál tart a sámándob

9 milliárd forintnál tart a sámándob 

A 2015-ös milánói világkiállításra készült Sámándob-pavilon építésére a kormány 2,3 milliárd forintot adott, majd közel 2 milliárd forintot szavazott meg programokra, hogy mindez kiegészüljön egy további 900 milliós pótköltségvetéssel. Most újabb 4 milliárd forintnál tartunk.
Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból

Az osztrák vasutasoknak elegük lett magyar kollégáikból 

Tényleg egészen elképesztő, hogy a magyar vasút mennyire képtelen megfelelni a kor elvárásainak.
A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye

A magyar élelmiszer-infláció fele az állami adóemelések eredménye 

Érdekes az állami kommunikáció. Miközben folyamatosan az infláció elleni harc hőseként mutatja magát be a kormány az élelmiszer áremelkedés felét a kabinet generálta.
Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban

Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban 

Igazságtalan, hogy külügyminiszterünk nem kapott lehetőséget a legújabb, nézőszámot döntögető reality showban. Pont ugyanúgy él és gondolkodik, mint az ott szereplők.
A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak

A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak 

A nyilvánosság előtt nagy hangsúlyt kapott, hogy az Európai Unió kizárta a hallgatóknak szóló Erasmus programból a modellváltó magyar egyetemeket. Kevesebben tudják, hogy a kutatók is bajba kerültek.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo