Csirkeviadal ellen!
Gyakori eset, hogy a baromfiudvarban viharos a hangulat. Az egymást véresre csipkedő csirkék nagy fejtörést okozhatnak a gazdának. Ingataggá válhat a tojáshozam, és a betegségek megjelenése is gyakoribbá válhat, aminek következtében sajnos fogyatkozhat a csirkeállomány.
Ilyen esetekben fontos mérlegelni, hogy milyen készítményt használunk az indulatok megfékezése és az állatok egészsége érdekében. A lehető legjobb megoldás a természetes anyagok használata.
A mérgek sem az állatnak, sem a később tojást vagy az állatot fogyasztó embernek nem tesznek jót. Törekedjünk természetes, szerves-ásványi takarmánykiegészítő használatára.
Látványos és gyors eredmény
Pár hét eltelte után láthatóan visszanő a sérült csirkék tolla, fényesen és csillogóan ragyog! Gyorsabb növekedés, sokkal kiegyensúlyozottabb tojás hozam is tapasztalható, valamint emésztési problémáik is megszűnnek.
A küllemükön kívül az idegrendszerük is változik, nyugodtabbak lesznek, nem csipkedik egymást, és nem pusztulnak el.
A tojáshozamot a nagy meleg sem befolyásolja negatívan, a takarmánykiegészítő használatával jelentősen megugorhat a szám.
Gyomorbajok ellen, kutyáknak
Nem csak a baromfiudvar lakói élvezhetik a huminsavak jótékony hatását, de a kutyák számára is segítséget nyújthat.
Gyomorproblémás kutya esetében, aki hosszú heteken keresztül hányt, mindenképpen gyors és hatékony megoldás szükséges.
A huminsav támogatja az állatok emésztését, immunrendszerét, és remek méregtelenítő hatása van. Tápjába keverve adagoljuk a készítményt a kutya súlyának megfelelő adagban.
A huminsavban található számos ásványi anyagnak és nyomelemeknek köszönhetően a kutya étvágya visszatér és kiegyensúlyozottá válik, illetve búcsút mondhat a gyomorpanaszoknak is!
Bélregeneráló csodacsontleves
Az egészséges táplálkozás csak úgy mindennapjaink része, mint az állatainké. Egy remek terápiás húsleves igazi immunrendszer-erősítő és bélregeneráló csodafegyver a nehezebb napokon.
A levest porcos, inas csontdarabokból lassú tűzön 8-24 óráig főzzük, így garantáltan kioldódnak az értékes és hasznos tápanyagok.
A levesbe 1-2 kg bőrös, porcos, csontos húst, sót, gyömbért, 3-4 gerezd fokhagymát, borsot, vöröshagymát, zöld leveleket és babérlevelet teszünk. Ezt felöntjük vízzel, amit alacsony hőfokon, hosszú ideig főzzük.
Zöldségeket és májat is tehetünk bele, ezt a főzés utolsó 10-15 percében tegyük meg. A leves akkor jó, ha kihűlve kocsonyás állagú lesz.
A Humac Farm takarmánykiegészítői megóvják állataink egészségét, helyreállítják emésztési panaszaikat és hosszú életet biztosítanak nekik. A növények és a talaj védelmét is biztosítják különböző huminsavtartalmú termékeikkel!