hirdetés

Nem kell a Facebook mellett ülni, időzíthet is

Akkor is folyamatosan születhetnek az új posztok a Facebookon, hogy ha éppen tárgyalunk, megbeszélésen vagyunk, vagy egyszerűen csak nem vagyunk online: hogyan lehetséges ez? Időzített posztolással.
hirdetés

"Hétfői napom egész nap tárgyalásokkal telt, este pedig az egyik kedvenc pesti éttermemben vacsoráztam a barátaimmal. Fárasztó, de  eredményes nap volt! Amikor tárgyalok, rohangálok akkor is kommunikálok a Facebook oldalaimon, hiszen a követőim várják az új marketinges anyagokat, híreket, érdekességeket" - írja Héjj Szilárd, a Piac&Profit marketing-szakértője KözösségiHáló című blogbejegyzésében.

"Hétfőn napon is folyamatosan születtek az új posztjaim, de úgy, hogy persze én közben éppen tárgyaltam, szóval nem voltam online. Egyik partnerem épp online volt és látta, hogy posztolok, Facebookon írt nekem, persze én nem reagáltam rá, hiszen nem is tudtam volna. Ő csak írt és írt én meg persze nem reagáltam rá! Végül úgy zárta sorait, hogy micsoda viselkedés ez, hogy én nem reagálok neki. A sorait este 11-kor olvastam már el a vacsora után" - olvasható a blogon.

"Finoman elmagyaráztam neki, hogy sajnos nem voltam online, így nem is tudtam a kérdéseiről. Hát akkor én, hogy posztolok? A válasz egyszerű és nagyszerű a Facebook időzített posztolási lehetőséggel! Még mindig sokan nem tudják, hogy mi is az az időzített poszt! Pedig nagyon hasznos dolog!"

A poszt megírásakor a bal alsó sarokban van egy kis óra és mellette pedig egy places jelző tű. Az órára kattintva betudjuk állítani, hogy az adott posztunk mikor kerüljön ki az idővonalunkra és a Facebook üzenőfalra. Én előszeretettel használom, mert így a Facebook kommunikációm folyamatos. Akár egy évvel előbbre is betudjuk állítani a posztokat. Egy veszélye van, hogy nem tudunk reagálni egyből a post alatti kommentekre! Persze csak akkor, ha tényleg nem tudjuk még smartphone-ról sem elérni a Facebook-ot!

hirdetés

Véleményvezér

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo