hirdetés

Még több munka és még élvezzük is?

Az önműködő szoftverek hamarosan képessé teszik az embereket, hogy több feladatot lássanak el, mint az emberileg lehetséges lenne. A mesterséges intelligencia segítségével az embereknek a nagyobb hozzáadott értékű feladatok juthatnak.

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

hirdetés

„Az önműködő szoftverek hamarosan képessé teszik az embereket, hogy több feladatot lássanak el, mint az emberileg lehetséges lenne", mondta José Duarte, a Unit4 vezérigazgatója. "Az intelligens szoftverek segíthetnek nekünk abban, hogy jobban végezzük a munkánkat, ezáltal pozitív hatást gyakorolva munkahelyi környezetünkre. Ez egy izgalmas időszak a vállalati szoftverek világában és a vállalati szoftverek felhasználói számára. Vállalatunk modernizálja és újraértelmezi az ERP megoldásokat oly módon, hogy az valódi értéket teremtsen az üzleti élet frontvonalában dolgozó emberek számára is."

„Az újabb, okosabb technológiák használatával a vállalati munkafolyamatok élvezetessé válnak nemcsak a belső és külső munkatársak, hanem az ügyfelek és beszállítók számára is" mondta Brian Sommer, a technológiai ipar szakértője és a TechVentive alapítója.

Kép:Fotolia

„A legokosabb eszközök képesek lesznek folyamatosan felváltani és automatizálni azokat az ismétlődő, jelentéktelen tevékenységeket, amelyek az őrületbe tudják kergetni a felhasználókat! Elérkezett az új digitális világ - ahol a dolgozók figyelmüket és tehetségüket a legszokatlanabb és leginkább kihívást jelentő kérdésekre fordíthatják és nem a szükségtelen unalmas feladatokra. Éppen itt volt már az ideje!"

Tömeges elbocsátások az algoritmusok miatt
Már 2020-ra, vagyis alig négy-öt éven belül 5 millió állás válik feleslegessé a mesterséges intelligencia és az algoritmusok fejlődése miatt. A Davosi Világgazdasági Fórumot (WEF) megrendező szervezet jelentése szerint elsősorban az adminisztratív állások vannak veszélyben a “negyedik ipari forradalomnak” nevezett fejlődési hullámtól, melyet a robotika, a mesterséges intelligencia és a biotechnológia meglódulása fémjelez. Itt olvashat erről bővebben.
Az új, a szoftverekkel együttműködő, mesterséges intelligenciára épülő megoldáshoz az inspirációt a modern technológiával folytatott fogyasztói interakciók adták. A Unit4 megoldásai egyszerűen és érthetően képesek intelligens ajánlásokkal segíteni a felhasználókat, ezáltal az összetett, nehezebb feladatokkal, valamint ismétlődő, kevésbé értékes feladatokkal egyaránt gyorsan és hatékonyan tudnak megbirkózni munkájuk során.

A  rendszer egy ERP rendszer felhasználóinak viselkedési sémáinak megértéséhez használt “viselkedés felismerő” módszert és a több forrásból nyert adatokat kombinálva, képes teljesen egyedül, hasznos tevékenységeket, feladatokat elvégezni. Példaként a számlák kockázati besorolás szerinti kategorizálása, költségjelentések és jelenléti ívek automatikus kitöltése a historikus adatok alapján vagy akár kedvezmény javaslatok a vevő kockázati besorolásai alapján.

A Platform növeli az önálló vezetésre képes alkalmazások hatáskörét, amelyek megszabadítják a szoftverrel dolgozókat az ismétlődő adminisztratív feladatoktól, és lehetővé teszik számukra, hogy a nagyobb értékű tevékenységekre összpontosíthassanak.

Annyit fejlődünk a következő 20 évben, mint az elmúlt 300 alatt
A Moore-törvény szerint az integrált áramkörök 18-24 hónaponként dupláznak, illetve feleznek. Vagy fele akkora lesz a méretük (vagyis duplájára ugrik az adott kiterjedésre jutó kapacitásuk), vagy az áruk csökken a felére. Vagyis a fejlődés nem egyenletes: exponenciálisan nő. Nem meglepő Gerd Leonhard futurológus konklúziója: “Az emberiség a következő 20 évben annyit fejlődik majd, mint az előző 300 évben.”
hirdetés

Véleményvezér

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.
Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi

Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi 

A szakemberek szerint beláthatatlanok a következmények.
A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében

A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében 

Magyarország népessége tényleg drámaian csökken, nemsokára Ausztria lélekszáma is több lesz, mint a miénk, de ez nem általános európai tendencia.
Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba

Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba 

A nyugati világnak az egyik legizgalmasabb sajátossága, hogy lehet hibázni, csak sokba kerül. Most pont ez történik a britekkel a Brexit miatt.
Hadházy Ákos talált egy fürdőmedencét, amiben néptáncolnak, nem tréfa

Hadházy Ákos talált egy fürdőmedencét, amiben néptáncolnak, nem tréfa 

A független országgyűlési képviselő láthatóan igyekszik felülmúlni az általa feltárt lombkorona nélküli lombkoronasétány ügyet. Lehet most sikerült, mert a magyar pénzlopási kreativitás határtalan.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo