hirdetés

Milyen ingatlant lehet venni a lottóötösből?

Óriási összeg, több mint 2,8 milliárd forint a főnyeremény ezen héten az ötös lottón. Bár ebből a pénzből a legdrágább eladásra kínált ingatlanokat nem lehet megvenni, de a választék legfelső kategóriájában szereplő villák közül több is elérhető.

hirdetés

Mesés összegűre nőtt a főnyeremény az ötös lottón. Ha egy telitalálatos lesz, akkor a szerencsés nyertes 2,8 milliárd forinthoz juthat, ebből pedig komoly ingatlanvagyonra tehet szert – közölte az ingatlan.com. Az összeállításból kiderül egyrészt, hogy az országos kínálatban szereplő legdrágább ingatlanok közül melyek férnek bele a keretbe. Másrészt ismerteti azt is, hogy mely településeken lehetne megvásárolni az összes eladó lakást és házat a főnyeremény összegéből.

Luxusvillára vagy társasházra is elég

A jelenlegi kínálatban a legdrágább eladó ingatlan a budapesti Andrássy úton egy több mint 1000 négyzetméteres telken álló, összesen 2000 négyzetméter alapterületű, négyszintes villa, amiért több mint 6 milliárd forintot kér a tulajdonos. Bár ez nem fér bele a 2,8 milliárdos lottófőnyereménybe, de több luxusingatlanból is válogathat a leendő nyertes.

Például kijön belőle egy rózsadombi, 10 szobás, a hirdetés szerint szecessziós villa hangulatát idéző korszerű, 1000 négyzetméteres alapterületű panorámás ingatlan, amit 2,6 milliárd forintért kínálnak eladásra. Opció lehet a nyertes számára egy több mint 5 ezer négyzetméteres telken álló svábhegyi kastély, amely több mint 1100 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik. Emellett teremgarázs, medence is tartozik hozzá - a tulajdonos 2,46 milliárd forintért szeretné eladni. Hasonló árkategóriában van a budapesti II. kerület kútvölgyi városrészben található nettó 750 négyzetméteres alapterületű, négyszintes, panorámás liftes önálló ház. A tulajdonos 2,45 milliárd forintos irányáron kínálja eladásra az ingatlant.

hirdetés

Véleményvezér

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo