hirdetés

Merre tart a jövőben Magyarország? Hadházy Ákos a Klasszis Klub következő vendége

Szerda délután kerül sor laptársaink, a Privátbankár.hu és az Mfor.hu következő rendezvényére, a Klasszis Klubra, amely vendége Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő lesz.
hirdetés

Bár az elmúlt két hétben gyökeresen megváltozott a világ az orosz agresszió miatt, alig több mint négy hét múlva választást tart Magyarország. A kialakult helyzet meglehetősen összetett, köszönhetően annak, hogy sokak szerint az Orbán-kormány az elmúlt 12 évben oroszbarát politikát folytatott, a mostani pedig már az a pont, amikor a kormánynak be kell fejeznie a pávatáncot, egyértelműen oldalt kell választania. Egyebek mellett ez is az áprilisi választás tétje, vagyis, hogy hová tart a jövőben Magyarország: a nyugat vagy a kelet felé - véli az ellenzék.

Hadházy Ákos lesz a Klasszis Klub következő vendége (Fotó: facebook)

Mindeközben az állami költségvetésből jókora összeget kihasító közmédiát oroszpropaganda közvetítésével vádolja az ellenzék, mely hétvégén tüntetést is tartott a Kunigunda utcában. De mit kezdene az ellenzék hatalomra kerülve a közmédiával? Egyáltalán számítottak arra, hogy ebben a helyzetben sem a hiteles tájékoztatás mellett kötelezik el magukat?

És ha már állami költségvetés: vajon fel lehet-e mérni, hogy a korrupció miatt mekkora összegtől esik el a büdzsé évente? Egyáltalán hogyan, milyen módszerekkel élnek vissza az uniós pénzekkel? Milyen területen a legnagyobb a visszaélések aránya? És miért nincs igazán nagy következménye a kormány zűrös ügyeinek? Ezeket és még sok más kérdést is felteszünk Klasszis Klubunk következő vendégének, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek. Természetesen ezúttal is várjuk olvasóink és nézőink kérdéseit is!

A rendezvény megtekintése ingyenes, csupán egy regisztrációhoz kötött.

Élő, interaktív beszélgetésünkre március 9-én 15:30-as kezdettel kerül sor, melyre az alábbi felületen tudnak regisztrálni >>

Kérdéseiket természetesen most is feltehetik vendégünknek, e-mailen ([email protected]) vagy az adás alatt chat-ben illetve videós bejelentkezés formájában.

Korábbi adásaink vendégei voltak:

hirdetés

Véleményvezér

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A Magyarországon dolgozó kínai kiskereskedők boldogan dörzsöhetik a tenyerüket.
Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo