hirdetés

LinkedIn a supermanek közösségi oldala, Putyin már a háború előtt betiltatta

A kkv-k számára ma már egy kikerülhetetlen lehetőség a LinkedIn, mégsem használják a magyar vállalkozók olyan mértékben, mint megérdemelné.
hirdetés

A LinkedIn nevű közösségi portált még azelőtt betiltatta az orosz elnök honfitársai számára, hogy elindította volna ukrajnai háborúját. Bánki Tamás LinkedIn szakértő szerint Putyint zavarhatta ennek a közösségnek a hihetetlen szabadsága, ami még a Facebook-ét is meghaladja.

Ennek az az oka, hogy a Facebook-on ott van boldog-boldogtalan, tehát például olyan fiatalkorúak, akik miatt bizonyos tartalmak megengedhetetlenek. Ezzel szemben a LinkedIn-en egy olyan célközönség van, amelyik jellemzően különös érdeklődést mutat az üzleti világ, a munkaadók és munkavállalók gondolkodása iránt. Ebben a közegben pedig elfogadhatatlan bármiféle szellemi korlátozás. Ellenkezőleg mindenkinek meg kell mutatnia maximális kreativitását, gondolkodásának minél szélesebb skáláját. Önmagát kell felépítenie mindenkinek a semmiből, ÉN márkát, arcot létrehozni. Ez alapjaiban veszélyezteti egy diktatúra kontraszelektív rendszerét, amelyben a mindenkori vezető határozza meg, hogy ki a tehetséges és ki a tehetségtelen, ami vagy jutalma, vagy a hűtlenség büntetése. A LinkedIn ráadásul az egyén kiteljesedéséhez minden segítséget is megad, páratlan oktatási csomagjaival. Egyetemek csatlakoztak a LinkedIn-hez és a portál technológiája segítségével juttatják el oktatási programjaikat az érdeklődőkhöz. Ezzel értékes credit pontokat is szerezhetnek ma már a diákok. A LinkedIn Learning csomagjai ráadásul gyakran ingyenesek. A portálon jelenlévő munkavállalók és munkaadók saját ÉN márkájukon keresztül képesek segíteni, építeni saját vállalkozásaikat, munkahelyeik hírnevét, presztízsét.

A LinkedIn-re még Putyin is felfigyelt (Fotó: pp)

A Piac és Profit Vállalkozói kisokos elnevezésű sorozatunk műsorában Bánki Tamás gondolataival részletesebben itt ismerkedhet meg.

hirdetés

Véleményvezér

Kielégül-e Kövér László?

Kielégül-e Kövér László?

Kövér László házelnök elvette Hadházy Ákos fizetésének nagy részét, mert a képviselő többször nem jelent meg az üléseken.
Nálunk akkor emelkedik a benzinár, amikor az olajár éves mélypontra esik

Nálunk akkor emelkedik a benzinár, amikor az olajár éves mélypontra esik

Az unortodox magyar gazdaságpolitika csodákat produkál. Mindig fordítva ülünk a lovon.
A vétójogok korlátozására készülnek az Európai Unióban

A vétójogok korlátozására készülnek az Európai Unióban

Földrengéserejű változásokat hoz az Európai Unióban az orosz-ukrán háború. A legbefolyásosabb vezetők egyszerűsíteni és gyorsítani akaják a döntéshozatalt.
A forintárfolyam gyengesége a magyar benzinmizéria mögött

A forintárfolyam gyengesége a magyar benzinmizéria mögött

Lenne benzin, ha nem lenne ársapka. Viszont még ársapka sem kellene, ha nem zuhant volna hatalmasat a forint árfolyama.
Kövér László magánháborút folytat Hadházy Ákos ellen?

Kövér László magánháborút folytat Hadházy Ákos ellen?

Kövér László házelnökről az a benyomása a külső szemlélőnek, hogy legszívesebben be se engedné a parlamentbe az egyik ellenzéki képviselőt, hiába is választották meg teljesen törvényesen a szavazók.
Már jégpálya is van Felcsúton

Már jégpálya is van Felcsúton

Egyik napról a másikra kinőtt a földből.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo