hirdetés

Június 10-én Ön is kérdezhet Parragh Lászlótól!

Egyszeri alkalom: minden olvasó számára megnyita a Privátbanár.hu és az Mfor.hu közös Klub-rendezvényét.
hirdetés

Június 10-én, csütörtökön Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Orbán Viktor gazdasági tanácsadója lesz laptársaink élő, online közvetített műsorának, amelybe ezúttal az előfizetéssel még nem rendelkező olvasók is bekapcsolódhatnak. Mivel a 15:30-kor kezdődő műsor interaktív, bárki felteheti kérdését előzetesen e-mailben ([email protected]) vagy az adás alatt írásban.

Parragh László, az MKIK elnöke

A kormány álláspontja szerint "legyőztük a harmadik hullámot", így egy sor korlátozó intézkedés vált okafogyottá. A lakosság oltással rendelkező részének az élete könnyebbé vált tehát, de mi a helyzet a vállalkozásokkal? Azokat mennyire ütötte meg a járvány miatt kialakult gazdasági válság, róluk is elmondható-e, hogy túlélték a pandémiát, vagy a leginkább kitetteket csak fokozatosan lehet lekapcsolni a "lélegeztőgépről", amit az állami támogatások, adókedvezmények jelentenek? Milyen további könnyítésekre számíthatnak a cégek az államtól? Ezekrre a kérdésekre várjuk az MKIK elnökének válaszát, mint ahogy az oktatással kapcsolatos ügyekben is kérni fogjuk az iskolai rendszer átalakításában aktív tanácsadói szerepet játszó Parragh László véleményét.

Természetesen nem maradhat ki a kamarai hozzájárulás sem, az évi 5000 forint ma is sok vállallozót bosszant, mert nem látják, mire megy el a pénz. Mivel a jövőben az MKIK-hoz kerül minden ezzel kapcsolatos teendő, Itt az alkalom, hogy a kamara elnöke meggyőzze hallgatóságunkat, hogy jó helyre megy a hozzájárulás.

A csütörtöki adásra ezen a linken tud regisztrálni.

Klasszis Klub rendezvényeink korábbi vendégei voltak: Bod Péter Ákos egyetemi tanár, a jegybank volt elnöke Káncz Csaba külpolitikai szakértő társaságában, Lantos Gabriella, egészségügyi szakértő: „Tömeggyilkosság lenne napi 500 fölé 'engedni' a halottak számát", valamint Dávid Ferenc közgazdász, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének volt főtitkára, a DK tanácsadója: "Elképesztő vesztese a járványnak a nyugdíjas társadalom".

 

hirdetés

Véleményvezér

Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.
A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

A bécsi piacokon érdemes zöldséget venni a magyaroknak

Fenekestül fordult fel a világ, amikor Bécsben olcsóbb a zöldség, mint itthon.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo