Erős mezőny a XV. Manager Open siófoki állomásán

2019. július 03. szerda - 18:23 / piacesprofit.hu
  •    

A 2019.évi Országos Menedzser Teniszbajnokság , az idei Manager Open győri, nyíregyházi, fehérvári, tordasi versenyét követő újabb állomása Siófok volt, amely ezúttal hatodszor lett a házigazdája a Bajnokság egyik állomásának.

A helyszín a Siófoki Spartacus Sportegyesület hangulatos pályái voltak, amelyek szerencsére igen közel vannak a vízparthoz. Ezúttal Siófokon túlmenően több – éppen Balatonszéplakon , Zamárdiban vagy Kenesén nyaraló – pesti üzletember is nevezett a már rendszeresen induló agárdi, fehérvári, móri , kecskeméti és nyíregyházi menedzsereken túlmenően.   

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából  Hámori Tamás alapító-versenyigazgató elmondta , hogy az őszi szezon egy új állomással bővül, a gödi Fenyves Klub lesz a színhelye a szeptember 21-i fordulónak. A Manager Open saját honlapja jelenleg fejlesztés alatt van, így az éves versenynaptár illetve az egyes viadalok beszámolói a Magyar Tenisz Szövetség honlapján a szabadidő tenisz oldalon olvashatók.20190629_181517_resized

Külön üdvözölte Bíró Orsolyát, a Janssen Kft és párját Ried Márkot, a Piaggio Group kereskedelmi vezetőit, Somos Andrást az ATV ismert riporterét valamint Süli Ferencet a Balatoni Futár havi magazin tulajdonos főszerkesztőjét, akik első alkalommal vesznek részt az immár tizenötödik szezonját futó Manager Open tornán. Érdekes, hogy további négy vegyes páros valamint egy pesti apa-fia családi pár is játékra jelentkezett. Ezt követően Gyarmati László a Siófok-térség Helyi Érték Egyesület és egyúttal a helyi főszponzor, a Lido Home Ingatlan iroda nevében kívánt jó játékot és kellemes itt-tartózkodást a megjelent játékosoknak.

A résztvevők négy csoportban mérkőztek meg egymással. Érvényesült a papírforma, mert mindenütt a kiemelt játéktudású párok végeztek az első helyen, de ezúttal a csoport második helyezettjei is tovább jutottak. Nagy érdeklődés kísérte az elődöntőket, ahol éles küzdelmet vívtak a résztvevők. Így a Szalai András-Dávid Roland kft tulajdonosok nagy csatában nyertek a győri verseny győztesei a pesti Juhász István- Vitsek Iván páros ellen, míg a legutóbbi tordasi tornát megnyerő fehérvári László Csaba – Csukovics Gábor könnyebben tudták a döntőbe jutást kiharcolni a kecskeméti menedzser pár Tóth Balázs – Fekete Zsolt  / Szentkirályi Ásványvíz /ellenében. A döntőt szoros mérkőzésen a László-Csukovics páros nyerte a Szalai- Dávid duó ellen ezzel megerősítették első helyüket a pontversenyben. A harmadik helyért folyó csatában a Tóth-Fekete pár győzedelmeskedett Juhászékkal szemben.20190629_173816_resized

A vigasz versenyen első helyet a helyi Nagy Árpád – Tóth Ákos kettős , a második helyet a reggel még a Balaton átúszást is teljesítő kecskeméti vállalkozók, a Szücs Enikő – Bori Imre pár szerezte meg harmadik pedig a Proksa Ervin – Somogyvári Csaba hazai páros lett.  

A győztesek és a helyezettek a már megszokott nívós díjak, mint a Chivas whisky, a Béres Rt termékei, a MOB évkönyvek, a Panda Security Kft  továbbá az Extrametál csomagjai mellett örömmel vették át a helyi támogatók így a Balatoni Hajózási Zrt , a Balatonpress Könyvkiadó Kft és a Galérius Fürdő által felajánlott ajándékokat. Emellett az összes résztvevő megkapta a Pauker Nyomda névre szóló művészi okleveleit is. 

Az ünnepélyes díjkiosztás alkalmából Hámori Tamás köszönetet mondott a verseny sorozat, eddig még nem említett , további támogatóinak, így a KPMG-nek, a Parfüm-Line Kft-nek, a Foxtonnak, az Új Autó-Kft-nek , a Viszló Trans-nak, az Óramű Kft-nek,  a Benusz Kft-nek valamint a Danubiusnak és az  SSP Groupnak. Külön is megköszönte Gyarmati László szervező munkáját . A viadal alatt sokan érdeklődve tekintettek be az ott kihelyezett  ITBusiness , a Behaviour és a Piac & Profit üzleti magazinok aktuális cikkeibe. 

Az újabb jól sikerült viadal után több páros is jelezte , örömmel részt vesz a következő, Salgótarjánban július 13-án megrendezésre kerülő Manager Open tornán.