Újabb sikeres selejtező a KKV FOCI LIGA sorozatban

2014. szeptember 08. hétfő - 15:50 / PP
  •    

Sikeresen lezajlott a KKV FOCI LIGA országos kispályás tornasorozat dél-dunántúli selejtezője.

Szeptember 6-án Kozármislenyben is lezajlott a KKV FOCI LIGA országos kispályás, pénzdíjas tornasorozat területi selejtezője. A szervezők: a HGS Pr és Rendezvényszervező Ügynökség és a Piac & Profit májusban indította el a 7 régió selejtezőit, mely versenyek  első három helyezett csapata részt vesz a szeptember végén megrendezendő budapesti országos döntőn.

Az E.ON  főtámogatásával elindult KKV FOCI LIGA országos tornasorozat Dél-Dunántúli, Kozármislenyben megrendezett selejtezőjének első három helyezettje:

1. helyezett: Csofém Bt. csapata: a Csofém SE
2. helyezett: Sneider Informatikai Kft. csapata:  Keretbe SE
3. helyezett: Állás-Pont 2000 Kft. csapata: a Székelyhid SE

A csapatok értékes hirdetési felületeket nyertek  a Piac & Profit print és online felületein, valamint az első helyezett csapattagok Hummel-futball-labdát is kaptak ajándékba.

A csapatok már készülhetnek a szeptember 28-i budapesti országos döntőre.

Még két régió selejtezőjére nevezhetnek cégcsapatok. Észak-Magyarország és Észak-Alföld Régió csapatainak nevezését várják a szervezők szeptember 10-ig, a szeptember 13-án megrendezendő versenyekre.

Nevezési feltételek, nevezésre jelentkezés, többi selejtező időpontjai és nevezési határidejei megtalálhatók  a következő linken: www.kkvfociliga.hu