Szoros véghajrá döntötte el a csapatversenyt a “Csók tenisz!” kupán

2013. április 12. péntek - 12:59 / piacesprofit.hu
  •    

Április 7-én, vasárnap rendezték meg a tenisz szerelmeseinek „Csók Tenisz!” elnevezésű csapat-versenyét, ahol a Kormány, az Ellenzék, a Közéleti személyiségek és az Üzletemberek csapatai méltó körülmények között adhattak tanúbizonyságot arról, hogy a tenisz szeretete és a társasági élet iránti igény egy napra felül tudja írni a hétköznapok vitáinak és a nehézségekkel folytatott küzdelmek hangulatát.

Április 7-én, vasárnap rendezték meg a tenisz szerelmeseinek „Csók Tenisz!” elnevezésű csapat-versenyét a Park Tenisz Klubban. A Parlament Sportegyesület vezetőivel közösen Forgács István, Egressy Lajos és Dollenstein Péter szervezők és az esemény támogatói együttesen gondoskodtak arról, hogy a Kormány, az Ellenzék, a Közéleti személyiségek és az Üzletemberek csapatai méltó körülmények között adhassanak tanúbizonyságot arról, hogy a tenisz szeretete és a társasági élet iránti igény egy napra felül tudja írni a hétköznapok vitáinak és a nehézségekkel folytatott küzdelmek hangulatát. Vasárnap egymásért küzdöttek a játékosok, hiszen a csapatok 6-6 párosa által elért összesített eredmény alapján alakult ki a végeredmény. A csapatok által elért helyezést nagyban befolyásolta, akár egy játéknyi különbség is, hát még egy-egy mérkőzés megnyerése.

A nap utolsó mérkőzésén a Kormány csapatából a Sági István-Kőszegi Zoltán páros győzelme döntött arról, hogy nem hármas holtverseny lett az Ellenzék, a Kormány és a Közéleti személyiségek csapatai között, hanem a Kormány csapat sikerével zárulhatott a verseny. A Közéleti személyiségek csapata lett a második, az Ellenzék pedig a harmadik.

Az esemény képeiért kattintson!

A rendezvény fővédnöke:

Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke

Védnökök:

Dr. Bohács Zsolt, az Országgyűlés Sport– és turizmusbizottság elnöke és

Dr. Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért és ifjúságért felelős államtitkára

Főtámogatók:

E.On Hungária Zrt.

Szerencsejáték Zrt.

Hunguest Hotels Zrt.

Támogatók:

Budapesti Elektromos Művek Nyrt.

JNT Security Logisztikai és Biztonsági Kft.

Porsche Hungária Kft.      

Médiatámogató:

Piac&Profit Üzleti Magazin

Végeredmény:

I.          Kormány csapata

II.         Közéleti személyek csapata

III.        Ellenzék csapata

IV.       Üzletemberek csapata