Két és fél órás lesz az új Star Wars film

2017. november 27. hétfő - 14:26 / piacesprofit.hu
  •    

A hamarosan, december közepén mozikba kerülő űroperett nyolcadik része lesz az eddigi leghosszabb epizód – árulta el a rendező, Rian Johnson.

Minden eddigi epizódnál hosszabb lett az új Star Wars film – árulta el a hétvégén Rian Johnson, a film rendezője. Az „Utolsó Jedi” a rendező állítása szerint a nyitó- illetve végefőcímekkel együtt 150 perces lesz, meghaladva a teljes franchise eddigi leghosszabb részének  – a Klónok Háborúja, – 142 perces hosszát is.

A sorozat ezt megelőző filmjei, a hatalmas érdeklődéssel várt Star Wars 7, „Az Erő Ébredése” 135 perces volt, míg a tavaly bemutatott Zsivány Egyes 132 perces hosszával az első háromba sem fért volna be. A sztoriról továbbra sem lehet részleteket tudni, bár a Playlist beszámolója szerint az már biztos, hogy Mark Hamill karaktere, Luke Skywalker nem áll át a sötét oldalra.

Viszont a filmben feltűnik állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is.

Sokat várnak az Utolsó Jedi-től
Még három hét van hátra a Star Wars: Az utolsó Jedik forgalmazásáig, de az elemzők szerint akkora az érdeklődés az űrsaga folytatása iránt, hogy premierjén akár a 200 millió dollárt (53 milliárd forintot) is meghaladhatja a jegybevétele.