“Rendes” volt a férj: a Facebook-on közölte, hogy válik

2009. február 06. péntek - 15:25 / PP Online
  •    

A közösségi oldal a kapcsolatok lezárásához is segítséget nyújt. Egy angol feleséggel és anyukával egy Facebook bejegyzésben tudatta a férje, hogy hatéves házasságuk véget ért.

Neil Brady megszüntette a házasságát Emma Brady-vel – írta egy angol férfi a Facebook üzenőfalán. A felesége csak akkor értesült a bejegyzésről, amikor egy közös barátjuk felhívta és megkérdezte, hogy a történtek ellenére jól van-e.

“Borzalmas érzés volt. Rendkívül megalázó, amit a férjem csinált, hiszen a Facebookon rengeteg olyan barátunkkal tartjuk a kapcsolatot, akiket évek óta ismerünk. A legviccesebb az egészben, hogy ha egyszerűen megkért volna, hogy váljunk el belementem volna, mert soha nem akartam boldogtalanná tenni.”- idézi a Telegraph Emma szavait.

“Olyanok voltunk mint a többi pár, a kapcsolatunknak voltak jobb és rosszabb időszakai. Amikor azt a telefonhívást kaptam nem is értettem, hogy miről van szó és rögtön fel akartam hívni Neil-t, de a barátaim lebeszéltek róla. Meggyőztek arról, hogy inkább személyesen beszéljük meg a nézeteltéréseinket. Ezért aztán hazamentem, és kérdőre vontam a férjemet ő viszont azt mondta nekem, hogy minden rendben van” – mondja Emma Brady.

A férj aztán elvesztette az önuralmát és kidobta a feleségét a házukból egy pongyolában és kizárta a hátsókertbe. Az incidens után a feleség beperelte a férjét, aki azzal védekezett a bíróság előtt, hogy Emma megcsalta őt, ráadásul az sem igaz, hogy a Facebookról értesülhetett először arról, hogy válni akar, mivel már korábban is beszéltek róla. A bíróság a feleségnek adott igazat és összesen nyolcszáz font megfizetésére kötelezte Neil Brady-t erőszakos viselkedéséért. A válóperük még csak most kezdődik.