Negyed százada játszanak együtt

2019. augusztus 30. péntek - 18:34 / piacesprofit.hu
  •  
  • Előfizetés

Huszonötödik éve számít sikersztorinak, a Hunguest Hotels Társasági Tenisztornája a magyarországi amatőr tenisz történetében.

Jelenlegi és exminiszter, gazdasági, marketing és ügyvezető igazgató, ügyvéd, színész, laptulajdonos, egyetemi tanár, üzletember, vezető bróker, önkormányzati képviselő, alkotmánybíró, önkormányzati képviselő, polgármester, helyettes államtitkár, országgyűlési képviselő, főorvos alkotja a mezőnyt a legnagyobb egyetértésben, a tenisz iránti közös szenvedéllyel.

Huszonöt éve Kovács Imre, a Hunguest Hotels Zrt. és Sugár András, a Westel vezérigazgatója indította el a tornát, melyet idővel a Hunguest Hotels vezérigazgatója, Hülvely István vitt tovább. 

A 25. Társasági Tenisztornán 300-an voltak. Az amatőr teniszversenyzőkön kívül családtagjaik, gyermekeik, unokáik is ismerik egymást, igazi baráti, családi közeget találnak a legfiatalabb generációk is.

Berkes István egyetemi tanár, ortopéd és sport szakorvos:

Számomra máig fix nyári program a Hunguest Hotels tenisztornája, talán egyet-kettőt hagytam ki külföldi orvoskongresszus miatt. Sokszor a legegyszerűbb ötlet a legjobb és ennek a tornának az ötlete ilyen: összehozta azokat az embereket, akikre az aktív élet, a versenyszellem jellemző.”

Csampa Zsolt, a belügyminisztérium helyettes államtitkára:

A huszonöt éves sikersztori titka talán az, hogy az esemény a sportról és a családról szól. Jómagam is e tenisztorna időpontjához igazítom a család nyári programját. Olyan társasági tenisztornáról beszélünk, amelyben a társasági jelző nem elhasználódott kifejezés, hanem valódi tartalmat jelent. Kölcsönös az érdeklődés a másik iránt. Természetesen a közös szenvedélyen, a teniszen kívül.”

Forgács István, a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója

Hogyan lehet ilyen nagy létszámú teniszezőnek jó versenyt szervezni? Az egyik feltétel, hogy nem egyenes kieséses rendszerben dőlnek el a helyezések, hanem csoportokban, körmérkőzések során. Így mindenki legalább három mérkőzést játszik, vannak, akik hatot, ezáltal mindenki kellemesen elfárad a tenisztorna végére. 

Hülvely István, a Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatója

Ez a legnagyobb, rendszeresen megrendezett magyarországi társasági tenisztorna. A huszonöt év alatt illetve az én huszonhárom évem alatt rengetegen megfordultak ezen a rendezvényen, sokféle gondolkodású, beosztású emberek. Köszönöm mindenkinek, aki egyszer is eljött!”

Az idei, jubileumi páros versenyen 170 teniszező, 12 férfiágban, 2 női ágban és 4 vegyes páros ágban mérte össze tudását. 70 páros vehetett át díjat a támogatóktól.

Az esemény névadó főtámogatója: HUNGUEST HOTELS Zrt.

Az esemény kiemelt támogatói: E.ON Hungária Zrt., Magyar Tenisz Szövetség, TIGÁZ Földgázelosztó Zrt.

Az esemény támogatói: NKM Nemzeti Közművek Zrt., Izsáki Házitészta Kft.

Médiatámogatók: Piac & Profit, MIX Magazin

Az eseményt szervezte: HGS PR Ügynökség