Menedzserek csatája a debreceni Nagyerdőben

2014. szeptember 11. csütörtök - 14:37 / PP
  •    

Az elmúlt hétvégén is népes mezőny gyűlt össze a Menedzserszövetség Alapítványa által kiírt X. Országos Menedzser Teniszbajnokság ez évi regionális versenyén, amelyet a nagyerdei DVSC stadion melletti gyönyörű fekvésű teniszpályákon került megrendezésre.

Kép:Pixabay

A viadalon a civis város valamint a környék ismertebb vállalkozói közül részt vett , többek között , Halasi Csaba szálloda tulajdonos , Rektor János , a Platina – Immobilien Kft ügyvezetője , Papp László , a PS Bau-Team Kft iroda vezetője és György Zoltán , több sikeres helyi cég tulajdonosa. A megnyitón Pintér Balázs a Menedzserszövetség elnökségi tagja , az Alapítvány jövőbeni céljaival kapcsolatban kiemelte , hogy minden egyes versenybeli résztvevő az év végén kártyát kap , amely feljogosítja , hogy a szövetség rendezvényein részt vehessen. Dürgő György a helyi szervezők nevében pedig a sorsolás eredményét ismertette valamint azt , hogy ezúttal a 8. nyert játékig tartanak a küzdelmek.  Az új résztvevők között volt két  ,korábban a hazai szenior versenyeken is sikeresen szerepelt , cégvezető Berkó Ervin és Szentkirályi István.

A legjobb nyolc közé mindenütt az esélyesek jutottak. Itt a Dürgő György – Berkó Ervin rutinos kettős sima győzelemmel biztosította a helyét az elődöntőben , ahol viszont váratlanul sima vereséget szenvedtek a fiatalabb Ádor Zsolt – Molnár Ákos párostól. A másik ágon óriási küzdelem alakult ki a Manager Open állandó résztvevői közé tartozó , a 2012.évi védő Burai István – Halasi Csaba és Imri István – Domsits János kettős között , amely az előző összeszokottabb pár győzelmével végződött. A döntőben aztán szoros mérkőzésen a Molnár-Ádor páros nyert. Ez a négy pár az országos pontversenyben 5 – 3 és 1-1 pontot szerzett valamint jogot nyert a szeptember 27-i , Budapesten megrendezésre kerülő országos döntőn a Masters táblán való indulásra.

Az ünnepélyes díjkiosztáson Pintér Balázs adta át a Kalocsai Porcelánfestő manufaktúra egyedi porcelán érmeit valamint a támogatók egyéb díjait. Külön is megköszönte Csonka Tibornak , a Debreceni Hőszolgáltató vezérigazgatójának , a verseny létrehozása érdekében végzett tevékenységét valamint Dürgő Györgynek a szervezési munkáját. Emellett köszönetét fejezte ki a Manager Open állandó szponzorainak így elsősorban a gyémánt fokozatú EXimbanknak , az arany fokozatú Corinthia hotelnek , a Schiller Opelnek , az ezüst kategóriájú  KPMG-nek és a Béres Rt-nek, a bronz támogató Autó-Licit és az IMPS Kft-nek továbbá a médiapartnereknek: a Duna Tv – nek , a Figyelőnek , és a Piac & Profit üzleti magazinnak.

Az elégedett résztvevők azzal búcsúztak találkozzunk a következő regionális viadalon Szegeden , amely után már csak az országos döntő következik és lezárul a sorozat.

A beszámoló és az ott készült fényképek a www.menedzserekorszagosszovetsege.hu honlapon és a Facebookon egyaránt megtalálhatók lesznek.