Megvan a KKV FOCI LIGA nyertese!

2014. szeptember 29. hétfő - 15:40 / PP
  •    

Lezajlott az idén először megrendezett KKV FOCI LIGA országos döntője. Az országos tornasorozat nyertese idén a Claim Data Kft. csapata.

A KKV FOCI LIGA idei nyertesei:

1. helyezett: Claim Data Kft. csapata a Nynfas Corporation
2. helyezett: Barna Lajos egyéni vállalkozó csapata a Barna Team
3. helyezett: Schneider Informatikai Kft. csapata a Keretbe SE

A képen balról jobbra: Forgács István a HGS PR ügynökség ügyvezető igazgatója, Demcsák Lajos a Piac & Profit ügyvezetője, mellettük a nyertes csapat tagjai

A Piac & Profit (a kkv-k kommunikációs szolgáltatója) és a HGS (PR és Rendezvényszervező Ügynökség Kft.) a KKV FOCI LIGA sorozatban nem csak a kiváló sportolási és üzleti kapcsolatépítési lehetőségről, hanem a méltó díjakról is gondoskodott.

Az országos döntő I–III. helyezett csapatainak pénzdíja:

I. helyezett: 500 000 Ft, valamint 1 000 000 Ft + áfa értékű hirdetési felület a Piac & Profit üzleti magazinban vagy a www.piacesprofit.hu webmagazinban
II. helyezett: 300 000 Ft, valamint 800 000 Ft + áfaértékű hirdetési felület a Piac & Profit üzleti magazinban vagy a www.piacesprofit.hu webmagazinban
III. helyezett: 200 000 Ft, valamint 600 000 Ft + áfa értékű hirdetési felület a Piac & Profit üzleti magazinban vagy a www.piacesprofit.hu webmagazinban.

Az országos döntő 1-3. helyezett csapatai csapatkupát, a játékosai érmet kaptak.

A “KKV FOCI LIGA” országos, felmenő rendszerű, férfi kispályás labdarúgó tornasorozat elsősorban a kis-, és középvállalkozások csapatai részére. Minden területi selejtezőt más városban rendeztünk meg, amellyel egyenlő esélyt szerettünk volna biztosítani a csapatoknak ahhoz, hogy kevés utazással érhessék el a helyszíneket. A KKV Foci Ligára nevezések nem volt feltétele, hogy az adott cég munkavállalói legyenek a csapat játékosai.

A területi selejtezőkre 3-3 megye csapatait vártuk (Pest megye és Budapest egy selejtező), a döntőben a területi tornák 1.-3. helyezettjei közül kerül ki a KKV FOCI LIGA bajnoka. A három legjobb csapat országos döntőn mérkőzött meg a pénzdíjas dobogós helyezésekért.

Selejtezők:
Közép-Dunántúl – selejtező: Fejér megye, Veszprém megye, Komárom-Esztergom megye;
Közép-Magyarország – selejtező: Pest megye és Budapest
Dél-Alföld – selejtező: Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye;
Dél-Dunántúl – selejtező: (Somogy megye, Tolna megye, Baranya megye
A selejtezőkről készült beszámolókat itt találja.