Kitettek magukért a csapatok a dél-alföldi selejtezőn is

2014. június 23. hétfő - 17:10 / piacesprofit.hu
  •    

Sikeresen lezajlott a KKV FOCI LIGA országos kispályás tornasorozat harmadik, dél-alföldi selejtezője.

Az E.ON  főtámogatásával elindult KKV FOCI LIGA országos tornasorozat dél-alföldi állomásának eredménye:

1. Szegedi Vízmű (Szegedi Vízmű Zrt.)
2. GLB (GLB Kft.)
3. Szentes Bolt Kft. (Szentes Bolt Kft.)

A győztes csapatok már készülhetnek a szeptemberi országos döntőre.

A csapatok értékes hirdetési felületeket nyertek a Piac & Profit print és online felületein, valamint az első helyezett csapattagok Hummel futball-labdát is kaptak ajándékba.

A dél-alföldi selejtező győztes csapatai

KKV FOCI LIGA elnevezéssel országos, felmenő rendszerű, műfüves, kispályás labdarúgó tornasorozat indult útjára, elsősorban a kis- és középvállalkozások csapatai részére. (Nem előírás, hogy a csapattagok csak a cég munkavállalói lehetnek.)

Minden területi selejtezőt más városban rendeznek meg, amivel a szervezők egyenlő esélyt szeretnénk biztosítani a csapatoknak ahhoz, hogy kevés utazással érhessék el a helyszíneket. A területi selejtezőkre 3-3 megye csapatainak részvételével kerül sor (Pest megye és Budapest egy selejtező), a döntőben a területi tornák 13. helyezettjei közül kerül ki a KKV FOCI LIGA bajnoka.

A lezajlott három selejtező győztesei már nyugodtan készülhetnek a szeptember 28-i döntőre, három selejtező viszont még hátra van. A nyugat-dunántúli, észak-alföldi és dél-dunántúli mérkőzésekre a nyári szünet után kerül sor.

A selejtezők időpontjáról és helyszínéről, valamint a nevezési határidőkről a kkvfociliga.hu oldalon tájékozódhat.