Elindult a KKV FOCI LIGA, megvannak az első nyertesek

2014. május 12. hétfő - 15:20 / piacesprofit.hu
  •    

A KKV FOCI LIGA országos kispályás tornasorozat területi selejtezőjének első helyszínén, Komáromban május 11-én lezajlottak a mérkőzések. A Közép-Dunántúl Régió három megyéjéből érkezett csapatoknak szerencséjük volt, mert éppen elállt az eső a kezdésre, s az eredményhirdetés után kezdett csak újra zuhogni. A szervezők: a HGS Pr és Rendezvényszervező Ügynökség és a Piac & Profit a továbbiakban még 6 helyszínen szervezi a selejtezőket, majd szeptember végén az országos döntőt.

Az E.ON  főtámogatásával elindult KKV FOCI LIGA országos tornasorozat első állomásának első három helyezettje:

1. Hamburger Hungária (Hamburger Hungária Kft.)
2. Sunbody (R+R Worldbike Kft.)
3. Komáromi Polgármesteri Hivatal

A közép-dunántúli nyertes a Hamburger Hungária Kft. csapata

A csapatok már készülhetnek a szeptemberi országos döntőre.

A csapatok értékes hirdetési felületeket nyertek a a Piac & Profit print és online felületein, valamint az első helyezett csapattagok Hummel-futball-labdát is kaptak ajándékba.

KKV FOCI LIGA elnevezéssel országos, felmenő rendszerű, műfüves, kispályás labdarúgó tornasorozat indult útjára, elsősorban a kis- és középvállalkozások csapatai részére. (Nem előírás, hogy a csapattagok csak a cég munkavállalói lehetnek.)

Minden területi selejtezőt más városban rendeznek meg, amellyel a szervezők egyenlő esélyt szeretnénk biztosítani a csapatoknak ahhoz, hogy kevés utazással érhessék el a helyszíneket. A hét területi selejtezőre 3-3 megye csapatainak részvételével kerül sor (Pest megye és Budapest egy selejtező), a döntőben a területi tornák 1-3. helyezettjei közül kerül ki a KKV FOCI LIGA bajnoka.

 

A legközelebbi selejtező  a Nyugat-Dunántúl  Régióban (Zala megye, Vas megye, Győr-Moson-Sopron megye) lesz 2014. május 18., vasárnap, Szombathelyen, az Illés Akadémia (9700 Szombathely, Ernuszt Kelemen u. 1.) pályáján.

 

Nevezési feltételek, nevezésre jelentkezés, a többi selejtező időpontjai és nevezési határidejei itt megtalálhatók.