Duplázott az MVM menedzsment-csapat

2013. november 21. csütörtök - 11:46 / piacesprofit.hu
  •    

Ötödik alkalommal rendezték meg a TOP Kupa kispályás labdarúgó tornát vasárnap az ELMŰ sportcsarnokában a Parlamenti Képviselők, az Olimpikonok/Élsportolók, az MVM Menedzsment és az Üzletemberek csapatainak részvételével. Az eddigi négy tornán mindegyik csapat egyszer nyerte el a TOP Kupát, így az volt a tét, vajon melyik csapat fogja másodszor is megszerezni a tornagyőzelmet.

Megadta az alaphangot a Parlament-MVM 1:1-es döntetlennel végződött, fordulatokban gazdag meccse. A parlamenti képviselő-játékosok között volt Bohács Zsolt a Parlament Sport-és turizmusbizottságának elnöke, Bácskai János Ferencváros polgármestere, Budai Gyula a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára, Csampa Zsolt a Parlament Honvédelmi bizottságának alelnöke és a Parlament SE elnöke, Dankó Béla az MLSZ elnökségi tagja, Kőszegi Zoltán Dabas polgármestere, Tiba István Balmazújváros polgármestere, egyben a város NB II-es labdarúgó klubjának elnöke, Papcsák Ferenc Zugló polgármestere, Varga József Ferencváros alpolgármestere, valamint Boldog István és Pichler Imre képviselők. Az MVM csapatában Baji Csaba elnök-vezérigazgató mellett két helyettese, Bally Attila és Fluck Benedek is játszottak. Ezt követően az Olimpikonok előbb 4:1-re nyertek az Üzletemberek, majd 3:2-re a Parlament ellen, ami azt sejtette, hogy nehezen lesz elvehető a kupagyőzelem a sportolóktól. Az Olimpikonoknál helyet kapott többek között Balogh Gábor többszörös világbajnok, olimpiai ezüstérmes öttusázó, Sike András olimpiai bajnok birkózó, Kálnoki Kis Attila többszörös európa-, és világbajnok öttusázó, valamint Szuper Levente az első magyar NHL jéghoki játékos. Az élsportolók az első két mérkőzésen a nemrég még az NB I-ben futballozó újpesti Szanyó Károly vezérletével voltak eredményesek.

Kattintásra képgaléria nyílik!

A TOP Kupán azonban mindig borul a papírforma, így történt ez most is. Az MVM 5:0-ra, a Parlament pedig 5:2-re győzött az Üzletemberek ellen, így az utolsó mérkőzésen az Olimpikonoknak a döntetlen is elég lett volna a tornagyőzelemhez (ekkor sajnálhatta igazán Magyar Zoltán a Parlament válogatott szövetségi kapitánya, hogy az MVM elleni mérkőzés utolsó percében kimaradt az a ziccerük, amely életben tartotta volna a reményüket a második helyre). Az MVM azonban ellenállhatatlan volt, és az Olimpikonok Szanyó nélkül felálló csapata ellen 4:1-es győzelmet aratott, így megnyerte a TOP Kupát.

A torna gólkirálya Hum Imre (MVM) lett. A csapatok legjobb játékosainak járó kupákat Tiba István (Parlament), Szuper Levente (Olimpikonok, Élsportolók), Fluck Benedek (MVM), Pákay Barnabás (Üzletemberek) vehették át. A díjátadók között voltak az eseményt támogató cégek vezetői: Bánfi László az MVM jogi igazgatója, Lehoczki Balázs az E.On Energiaszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója és Nemes Ivó a Kayser Automotive Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Az esemény fővédnöke: Dr. Kövér László, a Parlament elnöke

Az esemény védnökei:

Dr. Bohács Zsolt, az Országgyűlés Sport– és turizmusbizottság elnöke

Dr. Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért és ifjúságért felelős államtitkára

                                                

Főtámogatók:

ARAGO Ingatlanforgalmazó és Tanácsadó Zrt.

ELMŰ Nyrt.

E.ON Energiaszolgáltató Kft.

MVM Zrt.

Támogatók:

Horfer Serleg Kft.

Kayser Automotive Hungária Gyártó és Kereskedelmi Kft

Trigó-Fix Kft.

Médiatámogató:     Piac és Profit Üzleti Magazin

Az eseményt a Parlament SE és a HGS Reklám Kft. szervezte.